رييس مجلس بر گسترش اقدامات براي تامين عدالت در بخش سلامت تاكيد كرد تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۰۹/۲۵‬
داخلي. اجتماعي. مجلس. عدالت. سلامت.

" غلامعلي حدادعادل"رييس مجلس شوراي اسلامي برگسترش دامنه اقدامات دولت و مجلس براي تامين عدالت در بخش سلامت كشور تاكيد كرد.

به‌گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا،حداد عادل صبح شنبه در نشست هم‌انديشي سياست‌گذاران سلامت و عدالت ،يكي از انتظارات مردم‌از مسوولان را تامين عدالت در امر سلامت دانست و گفت : اين مساله گسترده و دائمي است و نياز به تفكر دائمي دارد.

وي با تاكيد برضرورت بررسي مسايل پزشكي در مقياس كلان اجتماعي علاوه بر بررسي جنبه‌هاي فردي، افزود : رضايت خاطر مردم در جوامع تا حد زيادي بستگي به موفقيت در امر سلامت و درمان دارد.

رييس مجلس با بيان اينكه"فقر بيماري مي‌آورد وبيماري باعث فقر مي‌شود"، گفت:مديريت كلان جامعه بايد بودجه‌هايي‌را از طريق بيمه و يارانه اختصاص دهد تا از گسترش اين دور باطل جلوگيري شود.

وي به نقش مديريت در سلامت و درمان اشاره كرد و اظهار داشت: حاصل همه كارها در زمينه سلامت‌در مجموعه قوانين جلوه‌گر مي‌شود و هنر مديران بخش سلامت و درمان شناخت اين مجموعه و ايجاد ارتباط و هماهنگي ميان آنها است.

حداد عادل، مهم‌ترين چالش در مجلس در خصوص سلامت را "اختصاص بودجه كافي براي اين مساله" اعلام كرد و افزود : نقش ماليات‌دهندگان در تامين اعتبار مورد نياز اين بخش اساسي است و معمولا كساني كه درآمد بيشتري دارند ماليات كمتري مي‌پردازند.

رييس مجلس با بيان اينكه "بايد قله‌هاي ثروت را براي پر كردن دره‌هاي فقر فتح كنيم" ، تاكيدكرد: نمي‌توانيم بگوييم در گرفتن‌ماليات از ثروتمندان و رساندن آن به فقرا به‌خوبي عمل كرده‌ايم.

وي در بخش ديگري از سخنانش ، ايجاد تحول در شيوه آموزش و تربيت پزشك را از وظايف روساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي عنوان كرد و گفت: تخصص‌هاي تازه در عالم پزشكي بايد به‌وجود آيد تا بتوان خدمات بهتري ارايه كرد.

حداد عادل ، مواد مخدر را يكي از بلاياي تهديدكننده سلامت بشر خواند و خاطرنشان كرد: ايران گذرگاه عبور مواد مخدر است و ما هر ساله‌به اندازه يك جنگ براي مبارزه با آن خسارت مي‌دهيم. اين تاواني است كه براي سالم ماندن اروپايي‌ها مي‌پردازيم اما آنها هيچ نقشي در اين زمينه ندارند.