پاكستان خواستار تحقيقات فوري درباره حادثه قطار هند و پاكستان شد
اسلامآباد، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۱/۳۰
خارجي. سياسي. پاكستان. هند.
"خورشيد محمود قصوري" وزير امور خارجه پاكستان خواستار تحقيقات فوري درباره حادثه انفجار قطار دوستي هند و پاكستان شده است.
قطار دوستي هندو پاكستان كه بامداد دوشنبه از دهلينو عازم شهر لاهور در ايالت پنجاب پاكستان بود در منطقه "پاني پت" هند منفجر شد.
در اين قطار تعدادي از مسافران پاكستان و مقامهاي دو كشور حضور داشتند كه دو واگن آن منفجر شد و تاكنون ۶۶نفر كشته و دست كم ۵۰نفر زخمي شدند.
وزير خارجه پاكستان امروز در گفت و گو با خبرنگاران با محكوم كردن اين حادثه گفت: اين انفجار يك اقدام تروريستي است كه بايد تحقيقات لازم درباره آن انجام شود.
قصوري اشاره كرد كه اين اقدامات تروريستي به روابط دو كشورخدشهاي وارد نخواهد كرد و طبق برنامه فردا عازم هند خواهد شد.
از سوي ديگر "شيخ رشيد احمد" وزير راهآهن پاكستان اعلام كرد،تعداد باقي مانده از پاكستانيها در اين قطار كه در سلامت هستند، به شهر لاهور منتقل شدهاند.
وي اضافه كرد: دولت هند شب گذشته اسلامآباد را از اين حادثه مطلع نكرده بود.
به گفته وي، در مسير اين قطار و ايستگاه شهر لاهور وضعيت اضطراري اعلام شده است.
از سوي ديگر تلويزيون خصوصي "جيو" پاكستان به نقل از سفارت و كاردار هند در اسلامآباد اعلام كرد ، براي وابستگان زخمي و كشتهشدگاناينقطار مراكز صدور رواديد موقت در شهرهاي اسلامآباد و لاهور راهاندازي شده است.
جيو به نقل از منابع دولتي افزود: از ميان ۶۶نفر كشته اين حادثه ۱۰ نفر پاكستاني هستند.
اين قطار ۷۳۵مسافر داشته است كه ۵۳۵نفر از آنها پاكستاني بودهاند.
به گفته جيو ، اين قطار طبق زمانبندي شده بايد بعدازظهر امروز دوشنبه وارد شهر لاهور ميشد.
دو واگن از قطار دوستي هند و پاكستان كه روز يكشنبه از دهلي نو عازم شهر لاهور مركز ايالت پنجاب پاكستان بود در منطقه "پاني پت" منفجر شد و ۶۶ كشته و ۵۰نفر زخمي برجاي گذاشت.







Bookmarks