جهان اسلام نيازمند حوزههاي علميه مجازي است اصفهان ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۰۹/۲۲
داخلي. اجتماعي. جامعه اطلاعاتي.
يك كارشناس فناوري اطلاعات گفت: جهان اسلام در دنياي پيچيده ارتباطات امروز نيازمند ايجاد حوزههاي علميه مجازي جهت ارايه علوم اسلامي و ديني است.
" هاجر صدر ارحامي " روز چهارشنبه در همايش بينالمللي " جهان اسلام ، فناوري اطلاعات و جامعه اطلاعاتي " در اصفهان،افزود:با توجه به برخي مسايل ومشكلات موجودبراي حوزههاي علميه و مزايا وامكانات فراوانآموزشالكترونيكي، ايجاد حوزههاي علميه مجازي ميتواند گام بلندي براي توسعه علوم اسلامي باشد.
وي، گفت : با ايجاد حوزه علميه مجازي هر فرد به صرف علاقه به تحصيل در علوم ديني ميتواند از آموزشهاي ديني با كيفيت بهتر و هزينههاي كمتر برخوردار شود.
به گفته وي با استفاده از امكانات آموزش الكترونيكي ميتوان فيلم جلسات سخنراني و فايلهاي صوتي را در اختيار تعداد نامحدود طلاب در هر نقطه از جهان قرار داد و كليه هزينههاي تكثير و ارسال نوار و جزوات را به صفر رساند.
اين كارشناس با اشاره به " مباحثه " كه يكي از ابزارهاي مهم يادگيري علوم ديني است ، اظهار داشت: مباحثه ميتواند با تشكيل اتاقهاي گفت و گو در سيستم حوزه مجازي صورت گيرد.
وي، تصريح كرد: استفاده از اين تالارهاو امكان گفت وگو با ساير مسلمانان در ساير شهرها و كشورهاي اسلامي ميتواند در ارتقا سطح معرفت و آگاهي طلاب موثر باشد و باعث ايجاد همدلي و دوستي بيشتر ميان آنها گردد.
صدر ارحامي،گفت: با ايجاد كتابخانه مجازي نيز ميتوان متن كتابهاي درسي بسياري را به صورت الكترونيكي در اختيار علاقه مندان قرار داد بدين ترتيب طلاب جهت انجام امور تحقيقي به منابع عظيم اطلاعاتي دسترسي دارند.
وي تاكيد كرد: جاي آن دارد كه حوزههاي علميه در گسترش فرهنگ ديني از اين ابزار قدرتمند استفاده بهينه كنند و با ايجاد تعامل بين مسلمانان موجب اتحاد و همبستگي بيشتر گردند.







Bookmarks