امام جمعه ايلام: تقويت فعاليتهاي بخش كشاورزي، استان را صنعتي ميكند ايلام، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۲/۰۶
داخلي. اقتصادي. جهادكشاورزي.
نماينده ولي فقيه در استان وامام جمعه ايلام گفت: با فراهم شدن امكانات روز، مكانيزه اراضي و تقويت فعاليتهاي بخش كشاورزي، استان صنعتي ميشود.
حجتالاسلام والمسلمين "محمدنقي لطفي" عصر شنبه در ديدار با رييس و جمعي از مديران و كاركنان سازمان جهاد كشاورزي استان ايلام افزود: اين استان براي استفاده از فناوري روز دنيا در زمينه كشاورزي استعداد زيادي دارد و بايد كارشناسان جهت افزايش توليد و راندمان محصولات و ارتقاء كيفي آن تلاش بيشتري از خود نشان دهند.
وي افزود: استفاده از استعدادهاي آب، خاك و نيروي انساني تحصيلكرده، باعث تقويت بخش كشاورزي در صورت صنعتي شدن، در استان خواهد شد.
وي از مسوولان و دستاندركاران سازمان جهاد كشاورزي خواست با بكارگيري نيروهاي تحصيلكرده، بخش كشاورزي سنتي استان ايلام را با افزايش بهرهوري و پيشرفتهاي علمي و كاربردي به حد مطلوب برسانند.
امام جمعه ايلام اضافه كرد: باتوجه به ظرفيتهاي بخش كشاورزي ميتوان تمامي دانشآموختگان اين رشته و حتي بيكاران استانهاي همجوار را جذب كار و توسعه و راهاندازي صنايع تبديلي و صنعتي كشاورزي به صورتي ضربتي كرد.
وي افزود: باتوجه به ظرفيتهاي بالاي بخش كشاورزي و دامپروري استان ايلام در ايجاد فرصت شغلي براي بيكاران، نرخ بيكاري ۱۶درصدي كنوني دراين استان را قابل قبول ندانست.
در ادامه اين ديدار رييس سازمان جهاد كشاورزي استان ايلام نيز گفت:
دانايي محوري و ايجاد اشتغال و توليد بيشتر از برنامههاي اساسي اين سازمان در دوره جديد خواهد بود.
"خسرو شهبازي" افزود: دولت نهم طي يكي دو سال اخير گامهاي موثر و ارزندهاي در جهت توجه به مقوله كشاورزي و دامپروري صنعتي در كشور و به ويژه ايلام برداشته است كه نويددهنده براي كاهش نرخ بيكاري و افزايش توليد محصولات كشاورزي است.
وي تصريح كرد: در استان ايلام زمينههاي مناسبي براي سرمايهگذاري در كليه بخشها ازجمله بخش كشاورزي وجود دارد كه بايد با همكاري دانشآموختگان از آنها استفاده بهينه و روز كرد.
وي با اشاره به استعدادهاي فراوان آب و خاك در استان ايلام در زمينه كشاورزي و ايجاد صنايع تبديلي افزود: رونق بخشيدن به بخش كشاورزي باعث احياي استان توسعه نيافته ايلام خواهد شد.






Bookmarks