نکته جالب اینه ک جاست کاز 3 رو برای دو ساعت بازی کردم چیزی نشد!!!!!
مشکلی از اکتیویت ویندوز و کرک بازیهاست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
نکته جالب اینه ک جاست کاز 3 رو برای دو ساعت بازی کردم چیزی نشد!!!!!
مشکلی از اکتیویت ویندوز و کرک بازیهاست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
واقعا من را دارید گیج میکنید . ایراد رندومه و این قطعات سیستم شما مشکل ساز . بهم ریختگی تصویر و خاموش شدن و ... ربطی به مشکل کرک ندارد . شما باید با فروشنده اتمام حجت کنید .فقط دارید وقت رو تلف میکنید .نقل قول:
فقط کارت گرافیکه؟؟؟ پاور و اینا نیست؟
ما فقط یک بار میتونیم ببریم. خواهشا یک توجیه بگویید تا اونجا نتونن با دوز و کلک دور بزنن مارو. اگر هم میشود تست کرد یا بایوسشو چک کرد تا خرابی رو دید که بهتر.
کلاک کارت گرافیک 300 بود رو بازی ای که تشخیص نداده بود ولی رو جاست کاز 3 کلاک عالی بود.
پرفورمنس مود جاست کاز 2 هم مارجینال(marginal) بود و میانگین اف پی اس 55.2.
عادیه؟ اونم با همه چی ماکسیمم؟؟؟
نقل قول:
قرار نیست توجیح بشن . باید مشکل سیستم را حل کننند .شما باید وقتی سیستم تصویرش بهم ریخت عکس بگیرید با موبایل
با این برنامه تا 10 دقیقه کارت را تست کنید furmark
توضیحات شما به شدت در تناقص هست . سیستمی که خاموش میشه یا تصویر بهم میریزه یعنی مشکل سخت افزاری داره بعد امروز میگید فریم بالا میگیرید .
اگر خودتون هم نمیتونید تست های کامل بگیرید از دوست یا فروشگاهی در مرکز کامپیوترها معتبر کمک بگیرید .
این که کدوم قطعه دیگه هم ممکنه مشکل ساز باشه فقط با تست میشه فهمید .
--------------
تست دیگری که باید انجام بدید تست پایداری یا همون stability برنامه aida64 هست اگر تا 12 دقیقه دوام آورد یعنی اوکیه
گرافیک هم با furmark تست کنید .
هارد رو که دیدید نمیتونه باشه.
بع من گفتن بازیو تموم کن همزمان اچ دبلیو مانیتور باز بزار و ریکورد کن.
حالا باید توجیه دربیاریم واسه والدینم که بدن یکی تست کنه(به من میگن تو چیز میخوری خودت میبری جایی تست کنن:lol:)
فقط من یوتیوبو باید تا دو هفته دیگه کارمو شروع کنم
تنها ترسم اینه که بگن چون شما اینا رو ریختید خراب شدهنقل قول:
باید با فورمارک چکار کنم، راهنماییم کنین. ممنون:11():
هم aida64 هم furmarkنقل قول:
------------
FURMARK
برنامه را دانلود و اجرا میکنید حدود 10 دقیقه میگذاری زیر تست (استرس تست ) اگر رفتار غیر عادی دیدی یعنی کارت گرافیک خرابه
- - - Updated - - -
------------
FURMARK
برنامه را دانلود و اجرا میکنید حدود 10 دقیقه میگذاری زیر تست (استرس تست ) اگر رفتار غیر عادی دیدی یعنی کارت گرافیک خرابه
- - - Updated - - -
------------
FURMARK
امروز بردیم اونجا با ایدا64 تست کرد همچی عادی بود تو یک ربع
مشکلی هم ک هست اینه ک اونجا هرکار کردیم خاموش نشد وسط بازی
خود فروشنده میگه یا از ویندوزه، یا از کابلاش. چیکار کنم :(
سلام.اینو بده پس.بعضی از سیستم ها هر کاریشون کنی خرابن.این همه خودتو عذاب نده.تا الان یکی یکی همه چیزش خراب میشه و درست میشه.بیا خودت از ایسام یا قطعات نو بگیر سر هم کن.راحت و بی دردسر.خودت هم سرهم کن.بودجه هم بگو.نقل قول:
متاسفانه من ترجیح میدم دیگه پاسخی ندهم .چون اصلا فایده ندارد . رجوع کنید به پست قبلی مننقل قول:
میدونستم. ای کاش زودتر میفهمیدم که اینجوری فایده نداره. شما دوست 5 ستاره عزیز ک رفتی، ولی از این یکی دوستمون یه مشورت میخوام. خود فروشنده گفت به محض اثبات اینکه پیسی خاموش میشه عیب یابی میکنم و اگر کارت گرافیک خراب باشه با 1050 ti عوض میکنم. ولی ایشون میگن که از نوسان برقه. محافظی که دارم قدیمیه و نمیدونم آیا ربطی داره یا نه. ارزششو داره که یکی دوساعت از پیسی فیلم بگیرم تا برا فروشنده بفرستم؟