این نشون دهنده مشکل در کارت گرافیگ یا مشکل در تغذیه گرافیک که پاور مشکل دارد .باید اول پاور تعویض بشه اگر باز مشکل بود گرافیکی که برای شما نصب کردند خرابه .نقل قول:
Printable View
این نشون دهنده مشکل در کارت گرافیگ یا مشکل در تغذیه گرافیک که پاور مشکل دارد .باید اول پاور تعویض بشه اگر باز مشکل بود گرافیکی که برای شما نصب کردند خرابه .نقل قول:
پاور رو 430 بسته بودند که با 530 حل شد و مشکل با تبدیل 8 پین فیصله داده شد.نقل قول:
دو مشکل دیگه چی؟
؟؟؟
توضیح دادم از شما کاری ساخته نیست .باید مشکلات رو لیست کنید دوباره برید سراغ فروشنده. خیر بعید میدونم مشکل پاور حل شده باشه . سیستم شما مشکلش حل نشده این ریستارت ها هم برای پاورهنقل قول:
من اثری از حل شدن مشکل نمیبینم .
این ریستارت برای قبل از عوض کردن پاور بود و الان با وجود 4 ساعت پلی تایم مشکلی نداشتم جز کرش کردن و فریز شدن بازی.
این ریستارت برای قبل از عوض کردن پاور بود و الان با وجود 4 ساعت پلی تایم مشکلی نداشتم جز کرش کردن و فریز شدن بازی.
ویدیو که گذاشتید ریستارت بود .کرش و فریز هم از کارت گرافیکه .کامپیوتر را یا مرجوع کنید یا بگید مشکلاتش رو حل کند .نقل قول:
اقا مشکل برفکم حل شد موند دوتا مشکل که بعید میدونم سخت افزاری باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل رو توضیح بدید یا عکس بگذارید . امکان دانلود و تماشای فیلم ندارم .نقل قول:
1-screen tearing در محیط ویندوز
2-لگ شدن برنامه ها
توضیح کامل بنویسید .نقل قول:
اگر تو محیط ویندوز تصویر بهم میریزه باز هم مشکل کارت گرافیک دارید .منظورتون لگ شدن برنامه ها چیه ؟
اولیه تیکه تیکه شدن صفحه س ک نمیدونم از رفرش ریت هست یا نه رفرش ریت من 60 هرتزه
دومیه مثلا برای 0/01 یا 0/1 ثانیه صفه گیر میکنه و درست میشه فقط هم واسه دفعه اولیه که اون دکمه رو کلیک میکنم