تست هایی که گفتم بعد از انجام نتیجه را اعلام کنید .نقل قول:
Printable View
تست هایی که گفتم بعد از انجام نتیجه را اعلام کنید .نقل قول:
اگه میشه کار با اچ دی تیون و اینکه باید چکار کنم رو توضیح بدین ممنون.:11():
دو قسمت برنامه را کار داریدنقل قول:
چک کردن قسمت health که بالای برنامه عکس دوربین داره شات بگیرید و اپلود کنید تا چک کنم
دو قسمت benchmark از هارد بنچمارک بگیرید و مثل قبلی شات بگیرید
--------------
همچنین در حال بازی کردن hwmonitor باز بگذارید دمای پردازنده و کارت گرافیک را اعلام کنید .
سلامت هاردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این برنامه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نسخه کرک شده اش را از سایت سافت 98 بگیرید که تمام پارامترها را نشان دهد . زیر لود سنگین و بازی کردن انجام بدید .نقل قول:
مورد دیگه باید بگردید یک پاور با سلامت کامل یا ببرید پیش یه شخص وارد با یک پاور استاندارد تست کند ولی قبلش تست حرارتی را انجام بدهید .
آخ آخ دست رو دلم نزار ک خونه... اگ به هر عنوان پیچاشو وا کنیم گارانتیش از بین میره عاخه!نقل قول:
باید با فروشنده اتمام حجت کنید . اگر مشکل رو حل نکند به صنف شکایت میکنید .نقل قول:
والا ما اونقد پررو نیستیم:lol:
الان اگه میشه ی تست کامل بکنیم تا ببینیم کدوم قطعات و هرکدوم چه قدر خرابه تا ببریم بگیم عوض کنن
قضیه اصلی اینه ک این کامپیوتر یسری از قطعاتشو گفتن دست دومه. یه گارانتی 6 ماهه دادن که درصورت مشاهده هرگونه خرابی در هر قطعه ای، نوی اون قطعه رو میندازن. در صورت بروز دوباره مشکل،
باید بصورت کامل وجه رو برگردونن.
بنظرتون چیکار کنم؟