سلام دوست عزیزم
از این که منرا قابل دانستید و توضیحات جامعی دادید خیلی خیلی ممنونم وقت شما رو گرفتم خیلی ببخشید.
من از اس اس دی هام روی مادربرد استفاده کردم و RAID0 را از طریق مادربردم انجام دادم و روی بایوس که قبلا می رفتم همگی gen4 را ساپورت می کردند و RAID0 را نرم افزاری انجام ندادم.
آقای مهندس عزیزم خود شما می دانید که مادربرد من 3 تا جای SSD داره من به چه صورت می توانم مطمئن شوم که کدام اسلات برای GEN4 هست و کدام برای GEN3 ممنون می شوم راهنمایی کنید با این وجود کاملا منطقی هست که شما فرمودید دو تا از SSD ها که GEN4 هست رو RAID0 بکنم و آن یکی را به صورت فرعی استفاده بکنم.
اما من تا اونجایی که یادم هست قبلا وارد بایوس مادربرد شدم همگی GEN4 را ساپورت می کردند حالا نمی دونم درست هست یا خیر.
آقای مهندس عزیزم POWER من فنش نمی چرخه اما موقع بنچمارک گرفتن می چرخه اما صدا نداره آیا به نظر شما طبیعی هست یعنی حتی 20 یا 30 ساعت هم با سیستم کار کنم فن نمی چرخه ممنون می شوم راهنمایی کنید.
من همیشه از نرم افزارهای بهینه سازی استفاده می کنم مخصوصا از WINDOWS 11 MANAGER و موقعی که ویندوز 10 داشتم از WINDOWS 10 MANAGER خیلی استفاده می کردم و حتی از Glary Utilities 5 و حتی Reg Organizer و بقیه نرم افزارها استفاده می کردم مخصوصا به رجیستری سیستم خیلی توجه می کنم.
آقای مهندس نرم افزارهایی که روی مولتی تردینگ و مولتی کور خیلی مانور میدن می شود چندتا از آنها را نام ببرید.
من هم برای بالا بردن بوت خیلی کارها کردم STARTUP ویندوز را خیلی بهینه کردم و نرم افزارهای اضافی را حذف کردم حتی اسکجولر را بهینه کردم و خیلی از کارهای دیگر اما نشد چون این سیستم باید 6 الی 10 ثانیه باید ویندوز بالا بیاد.
البته من جدیدا از ویندوز 10 بر روی سیستم خودم استفاده نکردم قبلا هم استفاده می کردم مثل ویندوز 11 بود.
ممنون می شوم منرا راهنمایی کنید اقای مهندس عزیزم.
Bookmarks