با سلام و خسته نباشید
اگر ممکن هست آقا امید جواب بدن ممنونم
من یک کامپیوتر دارم فوق العاده قوی که سرعت لازم را ندارد برای مثال نرم افزارها را خیلی سریع باز نمی کند و برای مثال vmware را در حدود 5 ثانیه باز می کند و حتی نرم افزارهای دیگر هم به همین صورت هستند بالا آمدن ویندوز خیلی کند هست فکر می کنم بالای 40 ثانیه بالا می آید و حتی bios را هم آپدیت کردم برای مثال من از ccleaner استفاده می کنم سرعت write بین 1.5 گیگابایت تا 2.1 گیگابایت می رود در هر صورت سیستم راضی کننده برای من نیست چون قبل از اینکه خواستم دستگاه را تهیه کنم فکر می کردم سرعت ها نجومی باشه.
در حال حاظر ویندوز 11 دارم.
یک جا دیگر سئوال پرسیدم گفتند از اسمبل کردن هست آیا ممکن هست برای این مورد باشد اگر برای این مورد هست می شود راهنمایی کنید
مشخصات سیستم در زیر هست :
مادربرد rog strix e-gaming trx40
3 تا حافظه evo 970 pluse دارم که raid0 هستند هر حافظه 1TB
سی پی یو 3970X
96 گیگ رم GSKIL که چهار CHANNEL هست
POWER 1200 وات گرین
کیس Z5 گرین
چون یکی از بستگان یک لپ تاپی داره توی بالا آمدن و اجرای برنامه ها خیلی قوی تر از دستگاه من هست در عرض 6 الی 7 ثانیه ویندوز بالا می یاد و مشخصاتش خیلی پایین تر از دستگاه من است البته دستگاه برای 3 سال پیش هست.
آقای مهندس عزیز دستگاه من از جهت همزمان سازی خیلی قوی عمل می کند برای مثال من چهار تا کروم باز می کنم و روی هر کدام 20 الی 30 تا tab اضافه می کنم اصلا انگار هیچی باز نکردی اما از جهتی که شما یک نرم افزار اجرا می کنی قوی عمل نمی کنه یعنی خیلی خیلی قوی عمل نمی کنه.
اگر هم نکته ای هست ممنون می شوم راهنمایی کنید
power من 1200 وات گرین هست اما کامپیوتر من که در حال کار کردن هست اصلا فنش نمی چرخه خواستم بدونم عادی هست یا نه ممنون می شوم راهنمایی کنید آقای مهندس.
ممنونم که راهنمایی می کنید.
با تشکر
Bookmarks