عاشقي را شرط اول ناله وفرياد نيست تا کسي از جان شيرين نگذرد فرهاد نيست عاشقي مقدورهر عياش نيست غم کشيدن صنعت نقاش نيست
متلک خودروی سواری به نیسان وانت: سهمیه تو بخورم جیگر!
ترکه ميره پمپ بنزين و باك زانتياشو پر ميكنه و ميگه: چقدر شد؟ كارگر جايگاه ميگه: 350 تومان! ترکه در گوش كارگر جايگاه ميگه: شاه برگشته؟ كارگر جايگاه ميگه: نه جانم، قيمت گازوئيل همينهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رشتيه ميره كلاس غيرت ،شب زنش بلند ميشه بره دستشويي ،به زنش ميگه كجا ؟ميگه ميرم دستشويي، ميگه بيا بشين خودم ميرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من امضا ندارم. مي تونم انگوشت بزنم؟
عاشقي را شرط اول ناله وفرياد نيست تا کسي از جان شيرين نگذرد فرهاد نيست عاشقي مقدورهر عياش نيست غم کشيدن صنعت نقاش نيست
متلک خودروی سواری به نیسان وانت: سهمیه تو بخورم جیگر!
آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....تقديم به کسي که عادت به نديدنش مثل فراموش کردنش غيرممکنه
مهم نیست فردا چی میشه..... (مهم اینه که امروز دوستت دارم) مهم نیست فرداکجامیری... (مهم اینه که هرجاباشی دوستت دارم) مهم نیست تا ابد باهم باشیم (مهم اینه که تاابددوستت دارم) مهم نیست قسمت چیه (مهم اینه که قسمت شد دوستت دارم)
علت کمبود گاز جهنم به مدت سه روز تعطیل اعلام کرد مومنین هر غلطی دلشون می خواد بکنند." روابط عمومی جهنم و حومه" برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (21-01-08)
|
ایرانی عزیز با مصرف همزمان دوغ ، باقلا ، سیر و لوبیا و تولید گاز از قطع شدن آن جلوگیری کنید "شرکت گاز و گوز ایران"
خطبه ي عقد رشتيا : النکاح السنتي ، و بعدش خوش به حال امتي ، فقط لطفا نوبتي ، اووووي اصغر نزن جلو غربتي
پسره ميره خواستگاري، پدر عروس ميگه مهريه دخترم صد بشكه بنزِينه! پدر داماد ميگه پسرم! پاشو بريم يک دختر گازِسوز پيدا كنيم
شماره حساب دلم رو میدم تا هرچی غم داری بریزی به حسابمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به غضنفر میگن با خرچنگ جمله بساز می گه :کره خر, چنگ ننداز
جبرئیل میره بهشت می بینه همه بچه ها دارن در میرن ، میگه چرا در میرید ، میگن شهدای قزوین رو آوردن \\
بر سنگ سپيدي نشسته بودم و شوق حضورت را مشتاقانه مي طلبيد و باد فرا رسيدنت به مشامم جان نواخت و من از خود بي خود شدم لحظاتي بعد زانو هايم لرزيد و من سرخ شدم زرد شدم و تو آمدي من سيفون را كشيدم و آب تو را برد
پرنده را دوست دارم نه در قفس بوسه را دوست دارم نه در حوس ترا دوست دارم تا آخرین نفس
K A S R A (02-02-08)
شب قشنگی که پیش رو داری نکنه واسش تو چیزی کم بزاری اون همه یه رنگی حرفای قشنگی که تو دلت داری بهش بگو وقتی که نشستی مست شونه به شونه خیلی چیزا از تو میخواد بدونه ضربه قلبش تند تند ثانیه ها کند کند عشق شو باور کن تا آخرش
ميدوني طبق آخرين آمار كم جمعيت ترين جاي دنيا كجاس؟ . . . نميدوني؟ . . . . قلب منه كه فقط تو توي اون ساكني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينم smsهاي اين دفعه
تا دفعه بعد خوش باشيد
K A S R A (02-02-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks