پاسخ: جـدیــد تــریــن ، زیـبـاتـریـن و خـنـده دار تـریـن Sms هـا
یارو میره مغازه میگه:یه مایع ظرفشویی خوب بدید!
صاحب مغازه میگه:گلی خوبه؟!
یارو میگه:مرسی...سلام میرسونه!!!
آگه گفتی این چیه؟
@
>->o
نه خیر!
از غم دوریت نمردم،دارم آفتاب میگیرم برنزه شم!!!
وقتی تو رو دیدم کارگردان قلبم گفت نور صدا حرکت و من برای بدست اوردنت چه نقش ها که بازی نکردم!
اگه کسی در قلبت رو زده و فرار کرد
فحش نده،شاید روش نمیشه بگه عاشقتم!!!
نمیگم دوستت دارم،نمیگم عاشقتم،میگم دیوونتم
که اگه یه وقت اذییت کردم بگی بیخیال بابا دیوونه است.
برداشتن گامهای بلند در زندگی باعث پاره
شدن خشتک شما می شود!
کلاغ وطوطی هر دو زشت آفریده شدند.
طوطی شکایت کرد و خداوند او را زیبا کرد
ولی کلاغ گفت:هر چه از دوست رسد نیکوست،و نتیجه آن شد که میبینی طوطی همیشه در قفس و کلاغ همیشه آزاد
یارو میره قبرستون میبینه همه رو قبرها نشستن
میگه:چه خبره؟
میگن:سوالهای شب اول قبل لو رفته گفتن فعلا بیرون باشید.
میدونی چطور میشه یه خنگ رو
گذاشت سر کار (پایین رو بخون)
.
.
.
.
.
میدونی چطور میشه یه خنگ رو
گذاشت سر کار (بالا رو بخون)
توف!
توف!!
توف!!!
توف!!!!
توف!!!!!
توف!!!!!!
توف!!!!!!!
تو فکر میکنی من میتونم به
تو فکر نکنم!!!!!!!
تولدت مبارک...
ها؟!؟ببخشید
پیوندتان...نه،یعنی برد غرور آفرین تیم...نه،
چیزه...!
اصلا ولش کن،
دوستت دارم.(آخیش)
بدو
.
.
بدو دیگه
.
.
نمیتونم بیشتر از این تحمل کنم
.
._ _ _o_ _ _.
1
JL
بیا بپر تو بغلم!!!!
* L
V * *
* e* *
love* o *
* * *
ببین برات چه لاویی ترکوندم!!!
زییینگ
.
.
.
.
.
.
.
یه اف اف به گوشیت نسب کن تا مجبور نباشی هی بیای پایین!
یه گل خوشگل پشت ویترین گل فروشی دیدم، خواستم برات بخرمش،به فروشنده گفتم اون گل چنده؟
گفت:اون گل نیست ، آیینه ست!!!
o
<>
//
.
.
چیه؟...
دلم خواسته الکی اینجا وایسم!!!
v . v
v . v . v
v . v . v . v
;o;
،\\/،
JJ
اگه گفتی یعنی چی؟
.
.
یعنی:
از اون بالا کفتر میایه!
1دانه دختر میایه!!!
تا حالا شده یکی تو رو ،
یا تو یکی رو،یا یکی یکی دیگرو
یا دو تا یکی دیگرو،یا یکی دو تا رو
یا تو دو تا رو،یا دو تا تو رو،
اینقدر که من اسکلت کردم،اسکلت کنن؟
توی دنیا عاشقا چه بی کس اند!
عاشقا عاقبتش خارو خس اند!
اینا رو میگم برات تا بدونی!
عاشقی خیلی خطر ناک حسن!!!
آقاخروسه سركلاس به خانم مرغه ميگه :
نوك ميدي؟
خانم مرغه ميگه : اينجا پيش همه
نه !
خروسه ميگه به جهنم با خودكار مينويسم !!!
آیا فکر میکنید بی عرضه هستید؟
آیا فکر میکنید بی مصرف هستید؟
آیا فکر میکنید به هیچ دردی نمی خورید؟
.
.
.
به خدا درست فکر میکنید...
ای اس ام اس برو پیش اونی که
بهش فکر می کنم
.
.
.
.
یکی بزن تو سرش،برگرد بیا
با هم بخندیم.
این توئی:
0-----<----<
این هم منم:
o---<---<
گرفتی مطلب رو؟
.
.
بابا می گم:
(کوچیکتم)
تمام جاده ها رو پشت سر گذاشتم ، عمیق ترین دریا ها رو شنا کردم تا
بهت بگم:
چطور هستی؟خوب هستی؟
در سلامتی کامل به سر میبری؟هوو!
برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید.
این جهان،جهان تغییر است نه تقدیر.
(تولستوی)
(ooooo)
اه ، اینجا نمیشه بیا پایین!
.
.
(oooo)
بازم نمیشه بیا پایین!
.
.
(oo)
اهان حالا تنها شدیم،یه ماچ میدی؟
152+25-51+6........236-92+.....
7-74.....+3+4+1-15+9...........6
+45-88 نه ، نمیشه!!!!!
هر جور حساب میکنم تو آدم بشو نیستی!!!
دستم بوي گل ميداد ، مرا به جرم چيدن گل محکوم کردند
ولي هيچ کسي فکر نکرد شايد گلي کاشته باشم
------------------------------------------
تحمل تنهايي از گدايي دوست داشتن آسان تر است. تحمل اندوه از گدايي همه ي شادي ها آسان تر است
----------------------------------------------
هنگامي که محبت به شما اشاره مي کند،
به دنبالش برويد،
اگر چه داراي راههاي دشوار و پر فراز و نشيب بوده باشد
------------------------------------
دنبال نگاهها نرو، چون ميتونن گولت بزنن، دنبال
دارايي نرو چون كمكم افول ميكنه دنبال كسي برو كه
باعث بشه لبخند بزني چون فقط با يك لبخند ميشه يه روز
تيره را روشن كرد. كسي را پيدا كن كه تو را شاد كنه.
--------------------------------
دقايقي توي زندگي هستن كه دلت براي كسي اونقدر تنگ
ميشه كه ميخواي اونو را از رويات بيرون بكشي و توي
دنياي واقعي بغلش كني.
----------------------------------------
رويايي رو ببين كه ميخواي. جايي برو كه دوست داري.
چيزي باش كه ميخواي باشي. چون فقط يك جون داري و يك
شانس براي اينكه هر چي دوست داري انجام بدي.
--------------------------------------
اي همزبان بي صداترين فريادهايم
حتي وقتي سکوت تنها حرفي است که براي گفتن دارم
اگه از من بپرسند بهترین، زیباترین، شجاع ترین، محبوب ترین، داناترین، عاقل ترین ادم کیه؟ انگشتمو به طرفت دراز می کنم و می گم این نمی تونه باشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
صدای پایت خوش آهنگی بود برایم عمیقتر از مثنوی سکوتت گویاترین نجواهای عاشقانه و نگاهت صمیمی ترین پیوند
اگر بیکار شدی ستاره های اسمون رو بشمار اگر کم اومد قطره های بارون رو بشمار اگر بند اومد روی رفاقت من حساب کن نه کم میاد نه بند میاد .
اگر عشق تو نبودم اینجا نبودم ، گرفته عشق تو کل وجودم، تو که از دل ربا دل ربودی، در عشقت چرا بر من گشودی
خواستم از عشق برات بگم گفتم : میدونی. خواستم از غم برات بگم گفتم میدونی حالا ازته قلبم میخوام بگم : دوستت دارم چون نمی دونی
پلکهاي مرطوب مرا باور کن ، اين باران نيست که ميبارد ، صداي خسته ی من استکه از چشمانم بيرون ميريزند
عاشقانت همه نامی و نشانی دارند آنکه در عشق تو بی نام و نشان است"منم"
از عشق تو به کوچه پس کوچه ها زدم اصلا عشق رو ولش کن من گم شدم
در دیاری كه در او نیست كسی یار كسی ، كاش یا رب كه نیفتد به كسی كار كسی
هر كس آزار من زار پسندید ولی ، نپسندید دل زار من آزار كسی
همیشه کمرنگ ترین یادداشتها از قوی ترین حافظه ها ماندگار ترند
بزرگترین متهم تاریخ کسی است که نمی دونه قلبش واسه کی می تپه
عمریست که ویران شده ام ساکت سرد پریشون شده ام تا تو ایی و مرا در یا بی من اسیر شب طو فان شده ام
انقدر دوستت دارم که خدا داند این اسرار فقط باد صبا داند نخوا هم گل که گل بی اعتبار است تمام عمر گل فصل بهار است تو را خواهم از گلها ی عالم که عطر تو همیشه موندگار است
شب را دوست دارم چون تو دلش یک ما ه داره روز را دوست دارم چون تو دلش یه افتاب داره خودم دوست دارم چون تو دلم تو را دارم
ترکه قاشق قاشق ماست می ریخته تو رودخونه بعد یه لره می یاد می گه چی کار می کنی؟ترکه می گه دارم دوغ درست می کنم!لره بهش می گه همینه که می گن خرین دیگه،آخه این همه دوغ رو کی می خواد بخوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تركه میره جهنم بهش میگن ۵۳/۴۸۳ رکعت نماز بدهکاری! میگه : ۴۸۳ رکعت قبول ولی اون ۵۳صدم واسه چیه ؟ میگن به خاطر کوسینوس زاویه انحراف از قبله هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تركه رو برق می گیره مامانش می گه ننه جون ولش نکن همین بود که باباتو کشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آنكه مست آمد و دستي به دل ما زد و رفت در اين خانه ندانم به چه سودا زد و رفت خواست تنهايي ما را به رخ ما بكشد تنه اي بر در اين خانه تنها زد و رفت
موسی با عیسی سر یه دختر تاس میندازن ؛ عیسی تاس را میندازه و جفت 6 میاره بعد موسی تاس میندازه و جفت 8 میاره ! عیسی میگه : آخه بی جنبه ! یه دختر ارزش معجزه داشت
چشم هايت وقتي دروغ مي گويي زيبا تر مي شوند اگر مي خواهي زيباترين باشي هميشه به من بگو دوستت دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از لره ميپرسند: توي طايفه شما آدم مشهور هم هست؟ ميگه:آره بابا، «لره و هاردي»، «سوفيا لره»، «اليزابت تاي لور»، تازه يه شيميدان لر يه چيزي كشف كرده كه اسمشو گذاشته «كلر»!
خدايا گر تو درد عاشقي مي کشيدي؛تو هم زهر جدايي را به تلخي مي چشيدي؛تو هم چون من به مرگ آرزوها مي رسيدي؛پشيمون مي شدي از اين که عشق رو آفريدي
عشق با روح شقايق زيباست ، عشق با حسرت عاشق زيباست ، عشق با نبض دقايق زيباست ، عشق در حسرت ديدار تو زيباست ؛ به اميد ديدار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
روزگاريست در اين کوچه گرفتار توام باخبر باش که در حسرت ديدار توام گفته بودي که طبيب دل هر بيماري پس طبيب دل من باش که بيمار توام
عاشقی را شرط اول ناله وفریاد نیست
تا کسی از جان شیرین نگذرد فرهاد نیست
عاشقی مقدورهر عیاش نیست
غم کشیدن صنعت نقاش نیست
اگه قرار بود لیلی و مجنون به هم ميرسيدن كه ديگه نه ليلي ليلي بود نه مجنون مجنون عشق واسه رسيدن نيست . عشق حسرت رسيدنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چند تا ترک میرن سینما . فیلم راز بقا رو داشته پخش می کرده . تمساحه آروم آروم میاد و آهو رو می خوره.همه ناراحت میشن . تمساحه میره پای خر رو بخوره با یه جفتک پوز تمساحه رو داغون میکنه . یه دفعه ترکه بلند میشه میگه محمدیاش صلوات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چه زيباست بخاطر تو زيستن و برای تو ماندن و به پاي تو سوختن و چه تلخ و غم انگيز است دور از تو بودن برای تو گريستن و به عشق و دنيای تو نرسيدن ... ای كاش ميدانستی بدون تو و به دور از دستهای مهربانت زندگی چه ناشكيباست ...
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني... آن وقت است كه ديگر عشق نيست...
هيچ كس نمي تواند به عقب برگردد و از نو شروع كند، اما همه مي توانند از همين حالا شروع كنند و پايان تازه اي بسازند
ای مهربانم، ازین پس هرشب سراغت را از ماه می گیرم و هر روز به خورشید می سپارمت تا مبادا به سایه غم گرفتار شویبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پليس به تركه: اينجا ماهيگيري قدغنه!!! تركه: ولي اينجا تابلو نزدين!!! پليس: نزديم كه نزديم، زود باش از بالاي اون آكواريوم بيا پايين
تركه آزمايش ايدز ميده، جواب مثبت بوده، ميگه: عجب دوره و زمونهاي شده، آدم به دستاي خودش هم نميتونه اعتماد كن
کره الاغی با حسرت از باباش میپرسه:بابایی الاغا هم زن میگیرن؟باباش میگه آره پسرم اتفاقا تو دنیا فقط الاغا زن میگیرن
یارو ميگن اگه بخواي دوست دخترت رو ببري بيرون کجا مي بري ؟؟ یارو ميگه:ميبرم سينما فيلم ترسناک ميگن حالا چرا فيلم ترسناک؟؟ ميگه آخه هي بترسه بياد تو بغل منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تركه بلند پروازی میکنه با ضد هوایی میزنندشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه خطّی گوشه ی چشمم! نه رنگی بر لب و گونه ... اتاق خواب من خالی ... ز عطر وحشی پونه !... ... دوباره روی تخت من ... کتاب شعر و خودکارم! و تعدادی ورق پاره ... برو!...از عشق بیزارم !
چندين ساله که دوستت دارم و هميشه دوستت داشتم. ولي هر وقت خواستم به لب هات نزديک بشم منو با نفرت زمين زدي! . . . . . . . . . . . . . . . امضا:آب دماغبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گل را براي مکاني عشق را براي زماني و تو را براي هميشه دوست دارامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
يك لر ميره جهنم دمپايشو پرت ميكنه تويبهشت به خدا ميگه برم دمپايمو بيارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تركه مي خواسته مين خنثي كنه، گوشاش رو مي گيره پاش رو ميذاره رو مين!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام fanoosedaryaee
خوبي؟
چه عجب يه نفر اومد اينجا به من كمك كنه