پاسخ: جـدیــد تــریــن ، زیـبـاتـریـن و خـنـده دار تـریـن Sms هـا
تركه تو خيابون يه زنه رو ماچ مي كرده پليس مياد ميگه چه غلطي ميكني؟
ميگه :معلم كلاس اولمه!
شما مذكر هستيد يا مونث؟ براي دانستن جواب پايين رو نگاه كنيد
.
.
.
اين پايين رو كه نميگم Iq
-سلام اگه جك نداري عكستو بفرست بخنديم!!!
-سلام كبري جون خوبي عزيزم؟ دارم ميتركم از دل تنگي الان نزديك خونتون هستم اگه تنهاي و محمدوبچه هات نيستن بيام پيشت نه نيار بوس بوس
.
.
.
.خيلي زشته اس ام اسي كه مال خودت نيست بخوني اونم تا آخر
-3 مدل ميكنمت
.
.
.
نمبدوني چطوري؟؟
.
.
1-دركت ميكنم !
2-عاشقت ميكنم!
3-يه فكري براي ذهن خرابت ميكنم!!!!!!
يارو 6 ماه دنيا مياد ميگن : چه جوري 6 ماه به دنيا اومدي ؟ ميگه 3 ماه سابقه بسيجي داشتم!!!
از 3 چیز پرهیز کن ........... دم شیر ، سر --- ، کس پیر . به 3 چیز دست نزن سیم لخت ، پستان زمخت ، --- کلفت ! به 3 چیز دل نبند ، کون --- دیده ، کوس چروکیده ، Sms پوکیده .!!!!!!!
پلیس 110 اعلام کرد جسدی با کون پاره و صورتی ناشناس پیدا شده ، نگرانت شدم ......... !!!!
تاراج تنت می آیم امشب . به قصد کردنت می آیم امشب . رسید از آب ---م کون کالت . برو خوش باش من ریدم به حالت !!!!
شب بود ، من و تو تنها بودیم ، چشمهایت برق میزد ، پاهایت را باز کردم ، سینه هایت را میمالیدم و ............... آن شب را هرگز فراموش نمیکنم . چون برای اولین بار بود که یک گاو را می دوشیدم . !!!
میگن تو ورودی قزوین نوشتن: با شورت آهنی وارد شوید!! تو خروجیش نوشتن: آهن قراضه خریداریم!!!
یه روز یه رشتیه بود............................هنوزم هست:هرهرهرهر!!!!
ترکه یه هزاری ور میداره بره عرق بخره و تو راه کمیته رو می بینه , یهو هول میشه و هزاری رو میندازه تو جوب!!!!!!!!!!
از ترکه میپرسن: زنتو چقدر مهر کردی؟! میگه: والله مهر رویادم نمیاد ولی آبان و آذر زیاد کردم!!!
به ترکه میگن اسمت چیه؟ میگه اسمم حمزه است ولی بچه ها به من میگن شیش کوچولو!!!!
به ترکه میگن: میدونی امام حسین کجا دفن شده؟ میگه: نه. میگن: کربلا. میگه: ای خوشا به سعادتش!!!
یه عربه پاهاش پرانتزی بوده، بهش میگن چرا این جوریه؟ میگه حتماً موضوع مهمی بینشه !!!!
بچه گربه از مامانش می پرسه : مامان بابای من کیه ؟ مامان : نمی دونم . من سرم تو آشغالا بود!!!!
به ترکه میگن چی شد که زن گرفتی؟ میگه راستش ما دیدیم تو زندگی هیچی نشدیم، گفتیم لااقل داماد بشیم!!!!!!!!!!!
مورچه داشتـه دونه میبرد ازش میپرسند دونه را از کجا اوردی میگه حمید .....!!!!
میدونی فرق هویج با ماشین چیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اخه بچه کونی مگه این پایین چه خبره که تا چیزی ازت می پرسن میای پایین
خب کون گشاد خودت یه ذره فکر کن!!!!!
می دونید قزوینی ها به ناف چی میگن؟ سوراخ بی مصرف!!!!!!
ترکه ایدز میگیره . می گه بابا آدم به کف دستشم دیگه نمی تونه اعتماد کنه !!!!!!
اون چیه که درازه............ آویزونه.......... تف هم میکنه؟ . . . . . آفرین. علی دایی!!!!!
پلیس آلمان علی دایی را به جرم ولگردی در زمین فوتبال دستگیر کرد!!!!!!
به احمدی نژاد میگن نمیخوای تغییری در چهرهات ایجاد کنی؟ میگه: نه آخه هنوز دوسال قراردادم با چیتوز مونده!!!!!!!!!
احمدی نژاد: من ورزشکار نیستم... ولی شبها با شلوار ورزشی میخوابم !!!
دخترها مثل چی هستن؟ 1- دخترها مثل رادیو هستن. هرچی میخوان میگن ولی هرچی بگی
نمیشنون. 2- دخترها مثل لیمو شیرین هستن. اولش شیرینن ولی بعد تلخ میشن. 3- دخترها مثل کنتور برق هر چند وقت یکبار سنشون صفر میشه. 4- دخترها مثل فلزیابن. هر وقت از جلوی طلافروشی رد میشن عکس العمل نشون میدن.
از لره می پرسن خدا کجاست ؟ می گه نمی دونم ولی هر جا هست ابوالفضل نگهدارش باشه!!!!
موقعی که خدا پنجره ی بهشتو باز کرد منو دید ازم پرسید امروز چه آرزویی داری؟؟ گفتم خدایا همیشه مواظب اونی که الان داره این نوشته رو میخونه باش چون برام خیلی عزیزه
غربت دیرینه ام را با تو قسمت می کنم تا ابد با درد و رنج خویش خلوت می کنم رفتی و با رفتنت کاخ دلم ویرانه شد من در این ویرانه ها احساس غربت میکنم
تو این زمونه ....... سیستم گرونه ........ همه میخوان کانکت بشن ، اما چگونه ؟ ........ رفته محبت ، هک شده عادت ، کجا "بی اف" ، کجا "جی اف" ، کجا یه همدم ؟ .......... گلی تو دنیا ، لگین نمیشه ، دنیا رو سرچش بکنی ، پیدا نمیشه ........ حالا وای وای ، وای وای وای
-آنکس که می گفت دوستم دارد عاشقی نبود که به شوق من امده باشد رهگذری بود که روی برگهای خشک پاییزی راه می رفت صدای خش خش برگها همان اوازی بود که من گمان می کردم میگوید: دوستت دارم
عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ...... چنین گفت زرتشت
معلم پرسید عشق چند بخشه؟ زود دستم رو بالا گرفتم گفتم: یک بخش. اما از وقتی که تو رو شناختم فهمیدم عشق 3 بخشه: عطش دیدن تو.....شوق با تو بودن.....و اندوه بی تو بودن
شکست عهد من وگفت هر چه بود گذشت به گریه گفتمش آری وچه زود گذشت بهار بود وتو بودی وعشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت
هفت شهر عشق :شهر اول : نگاه و دلربایی شهر دوم : دیدار و آشنایی شهر سوم : روزهای شیرین و طلایی شهر چهارم : بهانه،فکر،جدایی شهر پنجم : بی وفایی شهر ششم : دوری و بی اعتنایی شهر هفتم : اشک،آه،تنهایی
کاش می دانستی انتظار دیدنت چه مجازاتی است ... شاید دیگر چشم براهم نمی گذاشتی
دنیا را بد ساخته اند......... کسی را که دوست داری،تورادوست نمی دارد. کسی که تورا دوست دارد ،تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است . زندگی یعنی این.
متین ترین کلمه "عشق" است. جذاب ترین کلمه "آشنایی" است. پاکترین کلمه "وجدان" است. تلخترین کلمه "جدایی" است. زشترین کلمه "خیانت" است. سخت ترین کلمه "تنهایی"بد ترین کلمه "بی وفایی " است
دو تا خجالتی با هم ازدواج میکنند.بچه شون آب میشه !!!!
ترکه جلوی دوست دخترش میخوره زمین بعد بلند میشه میگه حرکتو داشتی !!!!!!
اگه قرار باشه ظرف 24 ساعت دنیا به پایان برسه تموم خطهای تلفن و تالارهای گفتگو و ای میل ها اشغال میشه ..پر میشه از : ? از اینکه رنجوندمت پشیمونم من رو ببخش ? ? تو را عاشقانه می پرستم ? ? مراقب خودت باش ? اما بین این همه پیام یکی از همه تکون دهنده تره ? همیشه عاشقت بودم ولی هیچوقت بهت نگفتم ? پس عشق و محبت را تقدیم انکه دوستش داریم کنیم شاید فردایی نباشد
یه روز عشقت رو دزدیدم و برای اینکه جاش مطمئن باشه اون رو تو قلبم قایم کردم اما نمی دونستم که یه روز برای اینکه اون رو پس بگیری قلبم رو می شکنی
می دونی سیگار با اینکه می دونه یه روزی زیر پاهات له می شه تا اخر باهات می سوزه ؟؟؟؟ سیگارتم رفیق!!!!
یه روز یه مرد رشتی که اسمش فری بودو دیگه آخر عمرش بود به زنش میگه آگه بازم به مردم بدی تن من تو گور میلرزه بعد ?? روز تو بهشت بهمرده میگفتن فری ویبره
گفتگوی ماه و نابینا: نابینا گفت : دوستت دارم ماه گفت تو که منو نمی بینی چطوری دوستم داری نابینا گفت اگه می دیدمت عاشق زیباییت می شدم اما الان که نمی بینمت عاشق خودت هستم
طبق تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تربیت بدنی قرار شد از این پس کلیه زمینهای ورزشی برای کاشت سیب زمینی در اختیار کشاورزان عزیز قرار گیرد در این تفاهم نامه قید گردیده از علی دایی نیز به عنوان مترسک استفاده شود البته برای کود پاشی و آب پاشی هم بد نیست!!!!
خواستی قاتل بشی همه رو بکش، چون اگه یه نفرم زنده بگذاری می آد و انتقام بقیه رو ازت می گیره... اگه خواستی عاشق بشی، صبر کن تا خود طرف اینو بفهمه چون اگه تو بهش بگی بهت می گه لوس احمق نفهم... اگه خواستی پولدار بشی حتما از راه خلاف وارد شو چون اینجوری هیچ چی بهت نمیدن... اگه خواستی دوست دختر پیدا کنی یه کم خوشتیپ باش، یه کم خرج کن یه کم خر شو!!! یه کم بوس کن!!!... و بالاخره اگه خواستی علاف بشی یه بار دیگه از اول بخون
قزوینیه با پسرش تو قبرستون میرفتن یه چیزیو می بینه ماچ می کنه میذاره کنار! پسره میگه بابا نان بود؟ میگه نه استخوان کان بود!!!!!
ترکه همیشه لباس مشکی می پوشیده. دوستاش میگن چرا همیشه مشکی می پوشی؟ مرد میگه : آخه من ختم روزگارم!!!
ترکه سرش رو کرده بوده تو کون خر. ملت میان میگن آقا چرا اینطور میکنی ؟ مرد میگه : برید بزارید تو خودم باشم.
نم یک شعر در وصف دختران امروزی:::: اخر یه روز تیک می گیری/ لباسای شیک می گیری / بابا تو می کنی کچل / تا دماغ تو کنی عمل / با همراهت زنگ می زنی / عینک رنگ رنگ می زنی / این دل و اون دل می زنی / تا به موهات زل بزنی / جنس لباست تریکو/ موزیک الکس و انریکو / جورابای فسقلکی / روسری های الکی / خوشی با این تیپ خفن / الان قشنگی مثلا
ترکه توالت میساخته. آجر کم میاره. اوپن میسازه !!!
ترکه میخواسته با دختر اسراییلی ازدواج کنه، به علامت اعتراض، سر سفره عقد حاضر نمیشه!!!!!!!1
ترکه میره بهشت، زیر پای مادر ها له میشه!!!!!!!
ترکه تو چشمش آشغال میره، ساعت 9 شب وای میسته دم در !!!!!
مرد با دوست دخترش رفته بوده پارک. همینطور که دست همو گرفته بودن و راه میرفتن، دختره حالی به حالی میشه، یک چشمک به مرد میزنه، میگه: قاسم جون، بریم اون پشت مشتها ازون کار بدا بکنیم؟! مرد میگه: آی گفتی عزیزم... اتفاقاً منم بدجور شاش دارم!
ترکه رو بوس میکنن، جو میگیردش، حامله میشه!!!!!
ترکه نذر کرده بود که هزارتا صلوات بفرسه میره دم ورزشگاه آزادی می گه جمیعن صلوات !!!!!!!
یک روز یک ترکه فیلم جنگی میبینه جو میگیرتش سینه خیز میره تلویزیونو خاموش میکنه !!!!!!!
قد 1000 تا قابلمه .. با هر چی لب تو عالمه .. میبوسمت قبل همه .. به شرطی که بهم بگی : دوست دارم یه عالمه
یه شعر با حال دیگه در مدح جناب پرزیدنت میمون:
ای قشنگ تر از هيولا
تنها تو کوچه نريا
اصلاح طلبا دزدن
عشق ملتو ميدزدن ...!!!!(یا به عباراتی :کاپشنتو می دزدن!!!)
اینم یه شعر با حال دیگه در مدح جناب پرزیدنت میمون
من یار احمقانم
هم زشت و هم جوادم
گويم سخن فراوان
با آن كه بي سوادم
تيغ ژيلت ندارم
رفته حموم ز يادم
پايم دهد كمي بو
آخه احمدي نژادم!!!!!
اصفهانیه کارت اینترنتش تموم میشه، میندازش تو آبجوش!(قابل توجهA-Sexعزیز)!!!!!!!!
ازلره می پرسن نظرت راجع به 4 مقوله فکر،شعور،عقل و درک چیه ؟می گه ما به اینا میگیم چهارمحال بختیاری!!!!!!
لره شب عروسی به پسرش میگه : پسرم سفت ترين جای بدنتو بکن جايی که دخترا میشاشن
صبح میبينه : کله پسره تو چاه فاضلاب گير کرده!!!!!
تركه به برنامه راه شب تلفن میزند و میگوید: ببخشید، آن جا رادیوست؟ میگویند: بله، بفرمائید. صدایم پخش میشود؟ بله. در نانوایی هم پخش میشود؟ بله. پرویز! نمیخواهد نان بگیری، ننت گرفته!!!!!!
داشتن آمار میگرفتن كه مردم ایران چقدر روزنامه میخونن، گزارشگر یكی رو توی میدون ونك خفت میكنه و میگه: شما از روزنامه استفاده میكنید؟ طرف میگه: بله، خیلی هم زیاد. گزارشگر: همشهری؟ تا حدی! گزارشگر: جام جم؟ خیلی زیاد! گزارشگر: كیهان و اطلاعات؟ طرف: نه، آخه اونا خیلی زبره!!!!!!!!!
پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه مهریه دخترم صد بشكه بنزینه بابای پسره میگه پسرم پاشو بریم یه دختر گازسوز پیدا كنیم !!!!!!!!
**گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم!
یه ترکه می خواسته خود کشی کنه یه گوله تو مغزش می زنه نیم ساعت بعد می میره دکترا علت رو بررسی می کنن می بینند گوله داشته دنبال مغز می گشته!
یه روز شیطون اکس می ترکونه می ره مردمو به راه راست هدایت می کنه!
تركه عينكش را دور دستش چرخاند و بعد به چشمش زد، سرش گيج رفت!!!!!!!!
يکی از مراسمات بررهای عروس کنون بيده
رو تحت کشون
شرت در کنون
لا پا بينون
کس ليسون
کير اندرون
آب پاشون
ترکه عقب عقب راه ميرفته، ازش ميپرسند: چرا اينجوري راه ميري؟ ميگه:آخه بچهها ميگن از پشت شبيه آلن دلوني!!!!!