لذت داشتن یه دوست خوب توی یه دنیای بد، مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم زیر برفه. درسته که هوا رو گرم نمی کنه، ولی آدمو دلگرم می کنه.
'__/ΓΠ\__
'-O----O-' >-->¤
نگی به یادم نبودی... ببین تو فکرت بودم، ماشین زد بهم مُردم!
Printable View
لذت داشتن یه دوست خوب توی یه دنیای بد، مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم زیر برفه. درسته که هوا رو گرم نمی کنه، ولی آدمو دلگرم می کنه.
'__/ΓΠ\__
'-O----O-' >-->¤
نگی به یادم نبودی... ببین تو فکرت بودم، ماشین زد بهم مُردم!
برای مردن افتادن از ارتفاع لازم نیست، کافیه از چشم تو بیافتم.
دیروز روز جهانی آوارگان بود. توقع داشتم یه تبریک خشک و خالی بهم می گفتی که یه عمره آوارتم.
تسخير يک کشور بزرگ از تسخير قلب کوچک يک زن آسانتر است (ناپلئون بناپارت)
هر وقت تنها شدي ستاره هارو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارونو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن که نه كم مياد، نه بند مياد!
۳ تا گل هستند که خیلی با ارزشن:
۱-گل رز سرخ که مظهر عشقه
۲-گل شقایق که دلش مثل خونه
۳-گلی که داره این SMS را می خونه
2دليل پيشرفت نكردن فوتبال خانوم ها : 1) عمرا 11 تا خانوم توي زمين مث هم لباس بپوشن 2) عمرا توي بازي بعدي هم همون لباسا رو دوباره بپوشن !
يک قطره اشک مى اندازم تو دريا
- تا زمانى كه پيداش كنى دوستت دارم.
- اگه پيدا كردي اون وقت تو رو فراموش مي كنم
به تركه ميگن:پشتت خاكيه تركه ميگه: پس چي ميخواستي آسفالت باشه
پليس راهنماييي جلو تركه رو ميگيره ميگه: كارت ماشين گواهينامه معاينه فني بيمه ... تركه ميگه : چيكار كنم ؟ جمله بسازم؟
بوش بعد از مسلمان شدن به احمدي نژاد گفت انرژي هستهاي رو ولش؛ اين صيغه كه ميگن چيه؟
يك روز انگشت با دماغ دعوا مي كنند دماغه به انگشته ميگه اگه از اين به بعد بهت جنس دادم
وقتي مياي قشنگترين پيرهنتو تنت كن... وقتي ميري باز دوباره پيرهنتو تنت كنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تركه زنش رو ميبره سونوگرافي ، بهش ميگن بچت پسره . مي گه : ااا ... تورو قرآن اسمش چيه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
يه بار يه خيارو خيارشورباهم ميرفتند يه نفر از خياره ميپرسه اين كيه باها ت ميگه خواهرمه ترشيده
لره ميره سوپر ماركت ميگه يه مايع ظرفشويي خوب بدين ..... صاحب مغازه ميگه : گلي خوبه؟ لره ميگه: مرسي سلام ميرسونه
به يه خره ميگن چرا گوشات درازه ميگه هر خوشكلي يه نقصي داره
تركه از آسمون خراش ميفته پايين مردم دورش جمع ميشن ميگن چي شده تركه ميگه :هيچي بابا پوزه آسانسورمونو زدم
اصفهانيه ميخواسته عكس بگيره ميره اتوبان تهران كرج با سرعت بالاي 120 شروع ميكنه به دويدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دخترا به پنج گروه اصلي تقسيم ميشن :
گروه اول دخترائي هستند كه پسرا رو بدبخت ميكنن!
گروه دوم دخترائي هستند كه اشك پسرا رو در ميارن!
گروه سوم دخترائي هستند كه جوون پسرا رو به لبشون ميرسونن!
گروه چهارم دخترائي هستند كه كاري ميكنن پسرا روزي 18 بارآرزوي مرگ كنن!
گروه 5 دخترائي هستند كه به اشتباه فكر ميكنن جزو هيچكدوم از گروههاي بالا نيستن
خداوند منو گرسنه ديد پيتزا داد
خداوند منو تشنه ديد پپسي داد.
خداوند منو در تاريكي ديد نور داد
خداوند منو بي مشكل ديد تو رو به من داد