امروز رفتم برات یه ساعت بخرم ولی هرچی گشتم هیچ ساعتی به قشنگیه اون ساعتی که دیدمت پیدا نکردم
من صفرم (0) ، تو دو (2)با تو بيستم بي تو نيستم

مردن واسه زني كه عاشقشي خيلي آسون تر از زندگي با اونه

مردها ۳ تا آرزو دارند
۱.اونقدر كه مادرشون ميگه، خوش تيپ باشن۲
۲.اونقدر كه بچه شون ميگه، پولدار باشن
۳.اونقدر كه زنشون شك داره ، زن داشته باشن
Age ye bar dige smsm bedi (J.E.R.E.T) midamJ: joonamo
E: eshghamo
R: roohamo
E: ehsasamo
T: tamame zendegimo behet midam
اس ام اس فلسقی و عاشقانه
ناپلئون ميگه: حرفي رو بزن كه بتوني بنويسيش ، چيزي رو بنويس كه بتوني امضاش كنيچيزي رو امضا كن كه بتوني پاش وايسيپس : دوستت دارمامضا ...
به همان قدر كه چشم تو پر از زيباييست بي تو دنياي من اي دوست پر از تنهاييست
شب ها چراغ دلت رو روشن بذار تا فرشته ها راه پاكي رو گم نكننشب هاي بي فرشته سنگين ميگذرهمثل روز هاي بي تو . . .
مهم نيست كه اين اس ام اس رو مي خوني يا نهمهم نيست كه جواب ميدي يا نهمهم نيست كه برات مهمم يا نهمهم نيست كه دوستم داري يا نهمهم اينه كه تو مهمي...
آدما نمي تونن تغيير كننرابطه ها نمي تونن عوض بشندنيا نمي تونه ثابت بمونهولي يه دوست ميتونه تا ابد يه دوست بمونهدوستت دارم تا ابد
ما از آن عاشق دلانیم که ز کینه نداریم / یک شهر دشمن و یک دوست نداریم
برای انسانهای بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر این باورند که: یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
گه فکر میکنی میتونی با یک اس ام اس گل لبخندی گوشه لب یک غمگین بکاری٬ دریغ نکن. اگه فکر میکنی که آغوشت میتونه گرمای محبت رو به یک کودک یتیم ببخشه٬ دریغ نکن. اگه فکر میکنی... دریغ نکن
فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
آموخته ام که نمی توانم احساسم را انتخاب کنم، اما می توانم نحوه برخورد با آنرا انتخاب کنم
همه می خواهند روی قله کوه زندگی کنند، اما تمام شادی ها و پیشرفتها وقتی رخ می دهد که در حال بالا رفتن از کوه هستید