دنیا را بد ساخته اند......... کسی را که دوست داری،تورادوست نمی دارد. کسی که تورا دوست دارد ،تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است . زندگی یعنی این.
متین ترین کلمه "عشق" است. جذاب ترین کلمه "آشنایی" است. پاکترین کلمه "وجدان" است. تلخترین کلمه "جدایی" است. زشترین کلمه "خیانت" است. سخت ترین کلمه "تنهایی"بد ترین کلمه "بی وفایی " است
دو تا خجالتی با هم ازدواج میکنند.بچه شون آب میشه !!!!
ترکه جلوی دوست دخترش میخوره زمین بعد بلند میشه میگه حرکتو داشتی !!!!!!
اگه قرار باشه ظرف 24 ساعت دنیا به پایان برسه تموم خطهای تلفن و تالارهای گفتگو و ای میل ها اشغال میشه ..پر میشه از : ? از اینکه رنجوندمت پشیمونم من رو ببخش ? ? تو را عاشقانه می پرستم ? ? مراقب خودت باش ? اما بین این همه پیام یکی از همه تکون دهنده تره ? همیشه عاشقت بودم ولی هیچوقت بهت نگفتم ? پس عشق و محبت را تقدیم انکه دوستش داریم کنیم شاید فردایی نباشد
یه روز عشقت رو دزدیدم و برای اینکه جاش مطمئن باشه اون رو تو قلبم قایم کردم اما نمی دونستم که یه روز برای اینکه اون رو پس بگیری قلبم رو می شکنی
می دونی سیگار با اینکه می دونه یه روزی زیر پاهات له می شه تا اخر باهات می سوزه ؟؟؟؟ سیگارتم رفیق!!!!

Bookmarks