عا شقه سر مست و بی پروا منم*** بی خبر از خیش و از دونیا منم*** بس که با جان و دلم آمیختی*** کس نداند این تو هستی یا منم...؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سن خودتو ضرب در 777 بكن بعد دوباره در عدد 13 ضرب كنید عدد جالبی بدست می آیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من امضا ندارم. مي تونم انگوشت بزنم؟
کاربر شهرسختافزار
عا شقه سر مست و بی پروا منم*** بی خبر از خیش و از دونیا منم*** بس که با جان و دلم آمیختی*** کس نداند این تو هستی یا منم...؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
شراب را دوست دارم چون رنگ خونه . خون را دوست دارم چون در رگ جاریست . رگ را دوست دارم چون به قلب راه داره . قلب را دوست دارم چون جایگاه توست
کاربر شهرسختافزار
خدايا از آنروز که مرا آفريدي بجز کارهاي زشت چيزي نديدي ×.×.× خدايا دمت گرم شتر ديدي نديدي
Bahador (16-01-08)
کاربر شهرسختافزار
با همه ی وجودم سرم رو روی شونه های مهربونت میزارم و یواشکی دماغمو با لباست پاک می کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بسوزد خدمت سربازي که سوخت جگرم*** دوست دخترم مادر شد و من هنوز پسرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ديوانه كسي است كه حرف دلش را مي زند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تاريخ انقضاي خنده روي صورت هيچكس حك نمي شود
Bahador (16-01-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لشكر گوسفندان كه توسط يك شير اداره ميشود، ميتواند لشكر شيران را كه توسط يك گوسفند اداره ميشود، شكست دهد
Bahador (16-01-08)
کاربر شهرسختافزار
یك داستان: میگن یه روز ده نفر داشتن توی جنگل میرفتن. دوتاشون میفتن توی چاه. تلاش میكنن كه بیان بالا اما بقیه داد میزدن كه شما نمیتونید بیخیال شین. یكیشون قبول میكنه و میمیره. اما اون یكی همچنان تلاش میكنه در حالی كه بازم بقیه داد میزدن تو نمیتونی. بالاخره میرسه بالا. همه تعجب میكنن. تازه میفهمن كه طرف كر بوده. روی كاغذ مینویسه: دوستان از اینكه منو تشویق كردین تا بیام بالا ممنونم. پس لازمه بعضی وقتا كر بشیم
Bahador (16-01-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks