جوانی که می خواست ازدواج کند . هر دختری که پیدا می کرد مادرش نمی پسندید.این موضوع را با یکی از دوستانش در میان گذاشت.رفیقش گفت : دختری پیدا کن که شبیه مادرت باشد . جوان پس از جستجوی زیاد دختر مورد نظر را پیدا کرد که شبیه مادرش بود. وقتی مادرش دختر را دید پسندید .ولی موقعیکه پسر دختر را به پدر نشان داد ,پدرش خیلی ناراحت شد و گفت : اصلا قابل تحمل نیست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حیف نون رو برق می گیره، می میره، فامیلاش سر قبرش با فازمتر فاتحه می دن
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به يكي گفتند وجه تشابه ژيان با پيژامه چيه؟ گفت با هيچكدام تا سر كوچه نميتوان رفت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام، دیشب خواب دیدم تویه باغ سرسبز داشتی برای خودت قدم می زدی، منم اونجا بودم کنار دریاچه، دیدم یه گل قرمز بین لباته، داشتی به من نزدیک می شدی… می خواستم بهت یه چیزی بگم اما

.

.
یه دفعه چوپونت اومد و بردت طویله
ه روز… هه هه
یه روز… هه هه هه
یه روز یه ترکه… هه هه هه
ببخشید الان خنده ام می گیره بعدا برات تعریف می کنم