ترکه با نامزدش میره کافی شاپ گارسون میاد میگه : چی میل دارید براتون بیارم؟دختره میگه : دوتا کافه گلاسه لطفاً . ترکه میگه دوتا هم واسه من بیارین
ترکه با نامزدش میره کافی شاپ گارسون میاد میگه : چی میل دارید براتون بیارم؟دختره میگه : دوتا کافه گلاسه لطفاً . ترکه میگه دوتا هم واسه من بیارین
من امضا ندارم. مي تونم انگوشت بزنم؟
غضنٿر مي گن کي ادم ميشي؟ميگه من اهل اين قرتي بازي ها نيستم
غضنفر میفته داخل چاه داد میزنه کمک یه نفر طناب میندازه پایین غضنفر رو میکشه بالا میبینه مرده بعدا معلوم میشه طناب رو بسته دور گردنش
اگه یه وقت به سیخ کشیدمت ناراحت نشو چون خیلی جیگری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قفس داران سكوتم را شكستند/دل دائم صبورم را شكستند به جرم پا به پاي عشق رفتن/پروبال عبورم را شكستند مرا از خلوتم بيرون كشيدند/چه بي پروا حضورم راشكستند تمنا در نگاهو موج مي زد/ولي روياي دورم را شكستند
|
اگه خواستي يه كسي، عاشق هم نفسي، عمرشو حيرونت كنه، جونشو قربونت كنه، جون مادرت رو ما يكي حساب نكن
خداحافظ همين حالا، همين حالا که من تنهام خداحافظ به شرطي که بفهمي تر شده چشمام خداحافظ کمي غمگين به ياد اون همه ترديد به ياد آسموني که منو از چشم تومي ديد اگه گفتم خداحافظ نه اين که رفتنت سادست نه اين که مي شه باور کرد دوباره آخر جادست خداحافظ واسه اينکه نبنديم دل به رويا ها بدونيم بي تو با تو همين جسم اين دنيا ،خداحافظ خداحافظ همين حالا خدا حافظ
پيروزي افتخار آميز دانشمندان ايراني در عرصه ي انرژي هسته اي و دستيابي آن عزيزان به اورانيوم غني شده رو ولش كن خودت چه طوري تركه ميفته زمين ميگه بابا جاذبه
وقتی یه مشکل بزرگی داشتی نری پیش خدا بگی خدا جون من یه مشکل بزرگ دارم.... برو پیش مشکله...بگو مشکل جون من یه خدای بزرگ دارم... حل میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks