ضرب المثل چینی یه میگه حرفای دخترا رو باور نکن... حرفای پسرا رو اصلا گوش نکن!
مثبت انديشي يعني اينكه اگر يه گنجشك روي سرت چلقوز كرد، خوشحال باشي از اينكه گاوها پرواز نميكنند!
يک گل خوشگل پشت ويترين گل فروشي ديدم!!! خواستم برات بخرمش. به فروشنده گفتم :اون گل چند؟ گفت:اون گل نيس آينه ست
من امضا ندارم. مي تونم انگوشت بزنم؟
ضرب المثل چینی یه میگه حرفای دخترا رو باور نکن... حرفای پسرا رو اصلا گوش نکن!
بند تمبونیتم. .. ولمون کنی ... هم ما میریم .. هم آبروتو می بریم .
روز قيامت خدا به مردا ميگه: اونايي كه زن ذليل بودن سمت چپ بقيه سمت راست. همه ميرن سمت چپ فقط يكي نميره. خدا بهش ميگه چرا تو نرفتي اونور؟ ميگه: خانومم گفته اينجا وايسا
اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیمهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را آنچنان ادامه بده که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
ميدوني بدترين معلم كيه؟ زندگي! چون اول امتحان ميگيره بعد درس ميده
تركه كيس كامپيوترش رو ميبره نمايندگي و ميگه: آقا اينو براي ما تعمير كنين، مسئول پذيرش ميگه: چه مشكلي داره؟ تركه ميگه: والا نميدونم چرا چند روزه جا ليوانيش بيرون نمياد
|
چارلي چاپلين به دخترش: تا وقتي قلب عريان كسي را نديدي بدن عريانت را نشانش نده! هيچ گاه چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگه دار اگر هم يه روزي خواستي كسي را در قلبت جاي دهي سعي كن كه فقط يك نفر باشد به او بگو كه تو را بيش تر از خودم وكمتر از خدا دوست دارم زيرا كه به خدا اعتقاد دارم وبه تو نياز دارم
به نظر من كه خيلي قشنگ گفته.نظر شما چيه؟
تركه میره پیش یه دختره تو پارك روی نیمكت می شینه وبعد از چنددقیقه می گ --و -- زه /دختره عصبانی میشه شروع به فحاشی میكنه كه بی ادب این چه حركتیه جلوی یه خانوم باشخصیت انجام میدی/تركه جواب داد می خواستم یه جوری سرصحبت رو بازكنم
نوزادی که به دنیا می آید و او را قنداق می کنند چه قدر شبیه آدمی است که می میرد و او را کفن می کنند... گویی ما به هر دنیایی که وارد می شویم دست و پایمان را می بندند... و این رسم آدم هاست که همیشه ناتوان ها را در بند می کنند
توي دنيا دو تا نابينا ميشناسم، يكي تو كه هيچ موقع عشقم رو نديدي، يكي من كه كسي رو جز تو نديدم
پرسيد چون دوستم داري بهم نياز داري يا چون بهم نيازداري دوستم داري؟ بهش گفتم چون دوست دارم بي نيازترين آدم روي زمينم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks