اول : خوب اسم نرم افزار رو بگین تا ما هم بدونیم ! تا اونجا که من میدونم این نرم افزارایی که دست این بچه مچه هاست فقظ از طریق wps باز و رمزنگاری با امنیت پایین و رمز وایرلس آسون میتونن هک کنن که مال من هیچ کدوم از این ها رو نداشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط daniel110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم : واقعا عحیبه ، لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده
سوم : مک فیلتر رو بلدم ، حرف من این هست خالا که این شخص تونسته به اینترنت من وصل بشه اگه آدم زرنگی باشه توسط همین نرم افزار هاWireless Network Watcher و Home WiFi Alert و چند نرم افزار دیگه که همین کاربرد رو دارن ، میتونه مک آیپی دستگاه های خودم رو برداشته باشه و الان حتی اگه من مک آیپی ست کنم ، مک آیپی خودم رو ست کنه و دسترسی پیدا کنهحهارم : تو اینترنت سرچ کردم اون شرکت سازنده پرینتر و دستگاه فکس و کپی و اینجور چیزاست ، فقظ نمیدونم مک آیپی چرا اونجوری بوده ، ابن رو هم لطفا اگه کسی میدونه بگه ؟
5 : هم که جواب ندادین اگه کسی میدونه لطف کنه بگه
6 : آره خوب 800 مگ رفته تو اون ساعات ، ولی جواب سوال من داده نشده که کسی از راه دور میتونه و آیا اون نرم افزارا هم به عنوان دستگاه متصل به وایرلس نشون میدنش ؟ یا نه وقتی نشون میده که وصل به وایرلس شده یعنی فقط همین دور و بر بوده ؟؟
7 : این هم که اگه از اون طریق برداشتن مک دستگاه های من و ست کردن رو وسایل خودش انجام بده نمیتونه جلوشو بگیره .
و این که کسی نگفت من اگه شکاین کنم طرف پیدا میشه ؟؟؟؟ کجا پاید شکایت کنم ؟؟؟
مثل اینکه زیاد دوستان به مساِئل امنیتی آشنا نیستن چون به جز دو نفر کسی جواب نداد ، لطفا اگه انجمنی میشناسید مربوط به همین چیزا بگید برم اونجا بپرسم . ممنون

Bookmarks