سلام ، خوب هستین ؟ من عصر داشتم با نت و موبایل کار می کردم یک لحظه کار داشتم وایفای موبایل رو خاموش کردم و دیدم همچنان چراغ های مودم شدیدا دارن چشمک میزنن . متوجه شدم که کسی داره استفاده می کنه در صورتی که به جز من کسی خونه نبود ، سریع لپ تاپ رو روشن کردم و با نرم افزار Wireless Network Watcher سرچ کردم اول در کمال تعجب هیچی نشون نداد ، یه بار اینترنت لپ تاپ رو قطع کردم دیدم داره دوباره شدید چشمک میزنه ( یعنی کسی وصله و یه فایل هم داره دانلود می کنه ) دوباره وایرلس لپ تاپو کانکتینگ کردم و با نرم افزار سرچ کردم که این بار یه دستگاه غریبه سامسونگ رو نشون داد . با موبایل وصل شدم و با نرم افزار Home WiFi Alert سرچ کردم دیدم علاوه بر لپتاپ و موبایل خودم دو دستگاه ناشناس پیدا کرد ، یه دونه همون موبایل سامسونگ که برنامه Wireless Network Watcher پیدا کرده بود و یه دستگاه عجیب غریب با مک آی پی 00 00 00 00 00 و اسمشم xerox corporation بود .
این رو هم بگم که WPS مودم من روشن نیست . رمز وایرلس هم 14 تا متشکل از حروف بزرگ و کوچک و عدد و علایم هست . رمز ورود به مودم هم ادمین رو عوض کرده بودم و یه رمز خیلی سخت گذاشتم .
حالا با توجه به موارد بالا لطفا راهنمایی کنید :
1 - من که تمام مسائل امنیتی رو به شکل خیلی قوی انجام داده بودم پس چطور این اتفاق افتاده ؟
2- چطور کامپیوتر بار اول تشخیص نداد و یه بار دیسکانکت شدم و دوباره کانکت شدم بار دوم نرم افزار تونست پیدا کنه ؟ و چرا باز یک دونه کمتر از نرم افزار موبایل پیدا کرد ؟؟؟
3- حالا که یه همچین شخصی تونسته به اینترنت من وصل بشه پس خیلی راحت میتونه مک آی پی لپ تاپ و موبایل منو دیده باشه و برداشته باشه و ست کنه رو دستگاه خودش و وصل بشه !!! اینو چطوری متوجه بشم و جلوشو بگیرم ؟؟
4- اون دستگاه ناشناس دومی چی هست و مربوط به چیه ؟مک آی پیش چرا اونجوریه ؟ کسی اطلاعی داره ؟؟؟
5- اون دستگاه سامسونگ که هر دو نرم افزار نشون داد و مک آی پیش رو هم دارم چطور میشه دقیقا من مدل گوشیش رو بفهمم ؟؟؟
6- الان این 2 تا دستگاهی که توسط این دو نرم افزار نشون داده شدن حتما باید دور و بر خونه باشن ، یا امکان داره که مثلا موقع چت کردن با کسی اون منو هک کرده باشه و وارد مودم شده باشه بعد تو این نرم افزار ها نشون داده شده ؟؟ اصلا چنین چیزی ممکنه یا اینکه حتما باید دور و بر دستگاه مودم بوده باشن ؟؟
7- الان کجای کار ایراد داشته و من باید چی کار کنم که این اتفاق نیفته ؟؟؟
این رو هم بگم که وارد سایت که اینترنت رو ازش می گرفتم شدم و دیدم تو اون ساعات من نهایت 30 مگابایت مصرف کرده باشم اما سایت زده بود 800 مگ کم شده ... تو این یک ماهه احساس می کردم که یکمی زودتر حجمم از بین میره حالا فهمیدم که یکی استفاده می کرده ، از کجا میتونم بفهمم کی بوده و چطور شکایت کنم ؟؟؟
دوستان لطفا با دقت بخونین و جواب کامل بهم بدین ، خیلی نگران شدم ...

Bookmarks