بیشتر توضیح بدین؟
چه بازی نصب نمیشه؟
چه پیامی میده مبنی بر اینکه امکان نصب نیست؟!؟!؟!
بیشتر توضیح بدین؟
چه بازی نصب نمیشه؟
چه پیامی میده مبنی بر اینکه امکان نصب نیست؟!؟!؟!
سلام دوست عزیز ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که گفتم هیچ بازی را نتونستم نصب کنم روش !!!
نمیدونم چرا شاید اشتباه از منه!!!
راستی ی بازی داره به اسم اسفالت3 که توی ی محیط به اسم N__ gage هست
ولی هیچی نمیشه
فقط ی مسیر میره و همین !!!
نمیونم چیکار کنم
امکانش هست منو راهنماسیی کنید؟
خیلی خیلی ممنونم
M3RS4D 50062 (02-01-16)
2تا حالت به ذهنم میرسه ... یکی اینکه برنامه هایی که نصب میکنید ساین شده نیست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ace pick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که یا باید برنامه های ساین شده نصب کنید یا اینکه گوشیتون رو هک کنید تا بتونید هر برنامه ای رو نصب کنید.
یه حالت اینکه فکر میکنم بازی رو نصب میکنید که برای این گوشی نیست ... محیط n-gage برای گوشی های symbian s60 بود که روی symbian^3 قابل اجرا شدن نیست ....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
اول خیلی ممنونم بابت وقت گذاشتنتون
دوم بازی رو از نت میگیرم که نوشته مثلا برای این نسخه
سوم بقیشو نمیدونم
حالا باید چه کرد؟
M3RS4D 50062 (03-01-16)
اگه بتونید لینک بازی رو که دانلود کردین رو بدین ... میتونم بررسی کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ace pick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیز دیگه هم هست .. اونم اینکه, یه حالتی برای بررسی مجوز نصب تو symbian هست که از طریق اینترنت اون مجوز رو تایید میکنه ... این حالت رو باید روی off بزارین ... میتونه از اینم باشه ...
(اگه هم بتونید یه اسکرین شات بدین خیلی بهتر میتونم کمکتون کنم.)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست گلم
داداش این ادرس اون سایت هستش Ø¨Ø§Ø²Û ÙÙÚ©ÛØ§ N Gage
رفتین ببینین گفته برنامه x/plore را دانلود کنید
اما وقتی میخوام با گوشی دانلودش کنم پیغام میده not supported
حالا چه کنم؟
در ضمن اگر دقت کنید نوع گوشیمم اونجا نوشته n81 / 8g
M3RS4D 50062 (04-01-16)
شما گوشیتون رو آپدیت کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ace pick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وصل کنید به کامپیوتر با برنامه Nokia Suite گوشیتون رو آپدیت کنید ... این یکی از مشکلات هست ....
یکی دیگه هم اینکه برای بازی های N-Gage باید گوشیتون رو هک کنید ...
شما اگه گوشیتون رو اپدیت کردین و باز نصب نشد ... بر میگرده به تاریخ گوشی ... چون برای اپلیکیشن های نوکیا توی تاریخ های محدود میشد نصب کرد پس باید گوشیتون رو تاریخش رو عقب ببربن ... من مثلا 2009 تا 2011 بازه ای بود که برای نصب اپلیکشین های نوکیا استفاده میکردم ...
چشم اوامری که فرمودین انجام میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشاالله خبرشو خدمتتون عرض میکنم
بازم ممنونم
M3RS4D 50062 (05-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks