ان 73 گوشيه كامليه هست اما تو سرعت برابر 5700 مشخص بود از قبل. در ضمن تو خواب ببيني فليم پوز دل اكسيم رو بزنه.
بعدشم اين بي انصافيه فليم با طراحي جديد رو با محصول 2 سال پيش دل مقايسه كني
حق آب و گل داره
|
|
کاربر افتخاری انجمن
فلیم رو شوخی کردم ؛ ناراحت نشو !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه گل برا آشتی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سی پی یو 5700 رو نمی دونم چند مگاهرتزه ولی N73 206 MHz هست !
بهنام جان اگه ممکنه بگو سی پی یو 5700 چنده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی !
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
حق آب و گل داره
کاربر افتخاری انجمن
گفتم که شوخی کردم !! ( گل هم که بهت دادم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
Emperatour (06-08-07), Mehdi_Full (07-08-07)
کاربر افتخاری انجمن
سعید جان CPU دل اکسیم 624MHz هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم مدرک : http://www.dell.com/content/products...aspx/axim_x51v
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
کاربر افتخاری انجمن
بهنام که یه چیزه دیگه می گه ...
می گه 309 مگاهرتز نیست !
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
|
|
حق آب و گل داره
اوه ببخشيد. 20 30 مگاهرتز چيزي نيست. اوركلاك كنم رو 700 800 هم ميره
اوه تازه 5700 رو الان ديدم. 369 مگاهرتز زده :
http://www.gsmarena.com/nokia_5700-1936.php
والا منم موندم براي من 192 ميزنه نميدونم مشكل از چيه ؟؟؟
کاربر افتخاری انجمن
با یک برنامه دیگه تست کن شاید برنامه مشکل داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
कभी हार
وايييي !!!
6120 ( تست شده روي گوشي خودم ) :
SPMark 3D Score : 10603D Game : 13.22 fps
3D FillRate : 3.20 Mtexels/s
3D PolyCount : 91.58Ktriangles/s
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks