دروود
با این سیستم:
k9n ultra
2*1 gig patriot
athlon 4800+
gainwards 8500 ddr3
می تونم اور کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دروود
با این سیستم:
k9n ultra
2*1 gig patriot
athlon 4800+
gainwards 8500 ddr3
می تونم اور کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا نشه ولی شما برند مادربردت و مدل دقیقش را ذکر کن تا بتونم کمکت کنم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (10-08-08)
کاربر شهرسختافزار
دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مینم که MSI هستش،مدل رو هم گفتم که k9n ultra
کاربر شهرسختافزار
فکرشو میکردم رم هات تو اور خوب عمل نکنه !
اگر دوست داری که یه اوری انجام داده باشی بزار روی 800 با 4-4-4-12 و ولتاژ هم همونطور که گفتم هر چی پایین تر بهتر ! فقط استیبل کنش با ولتاژ پایین حله !
و اگر هم خواستی اور نکنی ضریب را بزار روی 2.40 و ولتاژ هم Auto و تایمینگ هم همونی که امید جان گفتند ! 55-5-5-16
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bynam (11-08-08)
کاربر شهرسختافزار
به سلامتی اول بگو که بایوس مینت مثل همین مین دوستمون هست ؟ تو صفحات قبل عکسش هست بگرد بعد بگو مثل اون هست یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و چه اوری میخوای انجام بدی ؟ توضیح بده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (12-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks