خوب دوست من مقدار ضريب رم روي جوري قرار بده كه ولتاژ كمتري بخواد و فركانسش هم بين 850تا 900 باشه ولتاژ هم 1.9 بعد cpu هم روي 1.45 ولتاژ رو بزار يا اگه جواب نداد مقدار بيشتر 1.5 و فركانس را هم روي 400 بعد ببين بالا مي آيد يا هنوز همون مشكل را داره در ضمن ولتاژ براي پ شمال هم بايد بدهيد كه من توي پايوس شما اين گزينه را نديدم بايد سرچ كنم ببينم كدام يكي براي پل شمالي است..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ زيادي به رم دادين توي اين فركانس يعني 850 هم اگه باشه اصلا رم ولتاژ نمي خواهد..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
60ساعت كه خيلي زياده دوست من به نظرم اگه بالاتر از اين هم بتوانيد بروين ببينين كه روي كدام فركانس سيستم بهترين شرايط را داره و كم نمي ياره توي ساعات بالا..مي توانيد با همون برنامه orthos سيستم را روي 5ساعت تست كنين...البته وقتي به مقدار دلخواهتون رسيدين توي اوور.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب پس ادامه مي دهيم سعي مي كنم اگه وقتم بزاره كمكتون كنم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks