پاسخ: چگونه اورکلاک مناسب و پایداری داشته باشم؟
نقل قول:
yemojud
از همه دوستان سپاسگذارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من با تنظیماتی که I M A N عزیز داده بودند الان چیزی حدود 5 ساعت و نیم است بدون هیچ گونه
افزایش حرارت و مشکلی دارم از حداکثر توان هسته ها روی VMware استفاده میکنم.
فکر کنم پایداریش را جواب داده است، بالاتر از این رفتن را فکر کنم باید برم تو فکر رکورد زدن که اصلا
حالشو ندارم
دوستان اگر کمک کنند که دیگه یه طوری میزان ولتاژ را با بازی با Multiplier پایینتر بیاریم و اصلا راهی
است که بشه به چیپ شمالی ولتاژ کمتری داد؟ چطوری میتوانم حداکثر توان رم را استفاده نمایم
چون موقع کار با ماشین مجازی و اجرا کردن سه تا سیستم عامل مجازی خیلی به میزان پهنا باندش
نیاز دارم.
در ضمن ممنون میشم کمی در خصوص dram speed واس توضیح بدهید و دقیقا باید چیکار کنم؟
خوب دوست عزيز بسيار عالي :1. (5)::love: به نظر من هم بيشتر از اين ديگه فايده نداره با كولينگ تا همين جا هم كارت عاليه ريئس..:cool:
خوب در مورد استبل هم كه عالي رفيق من .... و اين كه به گفته دوستمون آقا مهدي :yes:
نقل قول:
زمان لازم برای تست max temp و stability سطحی حداقل 30 دقیقه هستش .
ولی برای تست stability کامل ، توصیه میشه ، حداقل دو تا windows از این برنامه رو
run بشه ، و یکی از برنامه ها تست blend بگیره ، و دیگری تست stress cpu و زمان
حداقل 4 ساعت باشه و بدترین شرایط حرارتی محیط در نظر گرفته بشه .
خوب dram speed ضريب براي رم است كه باعث مي شه multiplier رم را كم كنيم و شرايطي ايجاد
بشه كه رم با فركانس كمتري كار كند دقيقا مثل كم كردن ضريب cpu كه با عث مي شه در همون
fsb با فركانس كمتر كاركند..و شرايط بهتري براي اوور كردن داشته باشه..
در مورد ولتاژ و Multiplier بايد بگم بله شما اگه ضريب اين مقدار يعني 9 را به 8برسانيد
خوب شرايط بهتري داره و ولتاژ كمتري احتياج داره اگر هم نمي خواهيد اين مقدار را زياد
تغيير بديد پيشنهاد مي كنم fsb را به 360 برسانيد بهتره و از مقدار ولتاژ پل شمالي و
ديگر ولتاژ ها كاسته مي شود در مورد رم هم باييد بگم يكم باييد
باهاش ور برويد كه ببينين توي فركانس بالا كه تواناي رم مورد احتياج شما است با دادن
ولتاژ و تايمينگ هاي رم بر اساس تب spd هم چون براي EPP (تكنولوژي استفاده از
بيشترين پرفورمنس از رم در بهترين شرايط ممكن) است به نظرم زياد براي سيستم
شما صدق نمي كنه و با كم و زياد كردن Dram speed بهترين شرايط را به دست بياوريد..:give_rose:...:11():
با سلام خدمت دوستان
چون سيستم من هم تا حدودي شبيه سيستم دوستمون هست من هم سوالم رو اينجا مطرح مي كنم :
چرا من نمي تونم بيشتر از 1.4 ولت به سي پي يو ولتاژ بدم ؟؟؟ مادربوردم dfi lt lp x38-t2r هست و آخرين ورژن بايوس رو هم آپديت كردم . q6600 رو تا 3.6 اور كردم با 1.4 ولت . حالا اگه يه كم ولتاژ رو بيارم بالاتر مثلا" 1.45 سيستم ديگه نمي تونه بالا بياد !!! يعني در همون لحظه اول پشت سر هم روشن و خاموش ميشه و بالا نمياد .
به نظرتون مشكل از كجاست ؟؟؟ من خودم به پاورم ( acbel 500w gold edition) مشكوكم . ميگم شايد اون كم مياره ولي وقتي مشخصات هك شده روي بدنه اون رو مي خونم دودل ميشم ..... تقريبا" با يه 680 وات گرين برابري مي كنه !!! اگر امكانش هست منو راهنمايي كنيد . با تشكر از شما
ساير مشخصات سيستم هم اينه : گرافيك 3870 و دو گيگ رم .......:11():
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
چون سيستم من هم تا حدودي شبيه سيستم دوستمون هست من هم سوالم رو اينجا مطرح مي كنم :
چرا من نمي تونم بيشتر از 1.4 ولت به سي پي يو ولتاژ بدم ؟؟؟ مادربوردم dfi lt lp x38-t2r هست و آخرين ورژن بايوس رو هم آپديت كردم . q6600 رو تا 3.6 اور كردم با 1.4 ولت . حالا اگه يه كم ولتاژ رو بيارم بالاتر مثلا" 1.45 سيستم ديگه نمي تونه بالا بياد !!! يعني در همون لحظه اول پشت سر هم روشن و خاموش ميشه و بالا نمياد .
به نظرتون مشكل از كجاست ؟؟؟ من خودم به پاورم ( acbel 500w gold edition) مشكوكم . ميگم شايد اون كم مياره ولي وقتي مشخصات هك شده روي بدنه اون رو مي خونم دودل ميشم ..... تقريبا" با يه 680 وات گرين برابري مي كنه !!! اگر امكانش هست منو راهنمايي كنيد . با تشكر از شما
ساير مشخصات سيستم هم اينه : گرافيك 3870 و دو گيگ رم .......:11():
چه خنک کننده ای استفاده میکنید ؟
zero therm NIRVANA NV120:1. (26):
:1. (38):
نقل قول:
zero therm NIRVANA NV120:1. (26):
منم همین مشکل را با E4500 دارم یعنی تا باس 310 سیستم بوت میشه اما بعد از اون اصلا!:1. (38):
میشه نتیجه گرفت (احتمالا) که هر دو به FSB wall خوردیم! :wink:
اما مرتضی جان یه سوال:
بالاتر از 3.6 میخوای چکار کنی آخه؟!:1. (2): (آخه خطرناکه!:1. (38):)
در ضمن با Air cooling از این بیشتر دیگه نمیشه دما را کنترل کرد!
در پایان پاورتون لب مرز هست:1. (26):
پس نتیجه میگیریم: کلا بالاتر از 3.6 را برای این CPU بیخیال!
با تشکر:11():
من سوالم بیشتر در مورد افزایش ولتاژ بود ..... چرا بالاتر از 1.4 ولت نمیره ؟؟!! راستی یه سوال دیگه fsb wall مربوط به سی پی یو هست یا مادربورد ؟؟؟؟
1- یعنی بدون افزایش باس اقدام به افزایش Vcore میکنید؟!
2- به نظر من هر دو میتونن wall داشته باشن!
با کاهش ضریب پردانده سعی کنین FSB را افزایش بدین اینطوری معلوم میشه که MB دارای wall هست یا پردازنده.
====================
برای روشنتر شدن موضوع اینجا را ببینید:
در این تست ضریب پردازنده به 6 کاهش پیدا کرده ضمن اینکه باس تا 420 افزایش داشته و سیستم بدون هیچ مشکلی بوت شده اما وقتی ضریب به 10 یا 11 افزایش پیدا میکنه FSB wall در پردازنده فعال میشه و اجازه نمیده شما به کلاکهای بالاتر پردازنده برسین.
به نظر من ایجاد FSB wall برای پردازنده سیاستی هست که تولید کننده به کار میبره تا پردازنده های High-End هم به فروش برسه!:1. (38):
البته برای مادربرد این محدودیت در باسهای خیلی بالا (حدود 500) ایجاد میشه!
با تشکر
براي بالاتر بردن مقدار fsb نيازي به افزايش ولتاژ هم هست يا نه و اگر هست در كدام گزينه ها ؟؟
نقل قول:
براي بالاتر بردن مقدار fsb نيازي به افزايش ولتاژ هم هست يا نه و اگر هست در كدام گزينه ها ؟؟
تا حالا با این بایوس تجربه اور نداشتم!:1. (27):
اما در مورد سیستم خودم:
من فقط دو گزینه MCH و fsb overvoltage را در اختیار داشتم که با افزایش 0.2 هر کدوم سیستم به باس 420 رسید...
با تشکر:11():
نظرتون راجع به این چیه ؟؟؟:1. (38)::1. (38)::wink: