وا... من خودم حداكثر تا 960 بردم بالا ..... بالاتر پاورم جواب نميده !!!! ولي يكي از بچه هاي سايت تو يه سايت خارجي !!!! ديدم اين رمها رو تا 1200 هم برده بود ..... يه كم ولتاژ بيشتر و يه كمي هم دستكاري تايمينگها :yes:نقل قول:
Printable View
وا... من خودم حداكثر تا 960 بردم بالا ..... بالاتر پاورم جواب نميده !!!! ولي يكي از بچه هاي سايت تو يه سايت خارجي !!!! ديدم اين رمها رو تا 1200 هم برده بود ..... يه كم ولتاژ بيشتر و يه كمي هم دستكاري تايمينگها :yes:نقل قول:
مگه رم چه قدر مصرف داره !! :1. (27):نقل قول:
مشکل از پاور نیست ، تایمینگ ها رو 15 5 5 5 بزار و با ولتاژ 2.3v یه پرواز کوتاه باهاش داشته باش . :great:
چجوری ؟ اینجوری ؟!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظرتون راجع به این یکی چیه ؟؟؟!!!:1. (38):
کارت خوبه آفرین :give_rose: ولی روی تاینگ بیشتر کار کن :yes: بازم راه داره برای کم شدن :wink:
این دقیقا" تایمینگیه که اون دوستمون انتخاب کرده بود ..... منظورت از کم شدن اینه که روی 15-5-5-5 تست کنم ؟؟!!! راستی دلم می خواد با RightMark Memory Stability Test هم تستش کنم ولی رو ویستا جواب نمیده !!! راه حلی نداری ؟؟
نقل قول:ماشاالله شما شنا گر خوبی هستی ! آب نیست ! :1. (38):نقل قول:
نظرتون راجع به این یکی چیه ؟؟؟!!!
15 5 5 5 نمیاد بالا ؟ الان ولتاژ مموری رو چند بود ؟
تعریف کردی یا ........ !!! الان ولتاژ روی 2.3 ولت هست . با اون تایمینگ هنوز امتحان نکردم ...
به RightMark Memory اصلا اعتماد نکن به نظرم اورست بهتره و ...نقل قول:
در ضمن 5.5.5.15 حداقله باید کمتر از این بتونی بگذاری :yes:
خوب این از این :
من زیاد تو تنظیم تایمینگ مهارت ندارم ..... اگه امکانش هست با مثال برام بگید کمتر یعنی چقدر !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]