به نظر میرسه از این به بعد باید به پل شمالی هم علاوه بر Vcore ولتاژ بدین تا سیستم بتونه پایدار بمونه!نقل قول:
برای رسیدن به CPU bus=400 یکم بیشتر حوصله داشته باشین تا خدایی نکرده به سیستم آسیبی نرسه!
باتشکر.
Printable View
به نظر میرسه از این به بعد باید به پل شمالی هم علاوه بر Vcore ولتاژ بدین تا سیستم بتونه پایدار بمونه!نقل قول:
برای رسیدن به CPU bus=400 یکم بیشتر حوصله داشته باشین تا خدایی نکرده به سیستم آسیبی نرسه!
باتشکر.
خوب الان سیستم روی 356x9 کاملا پایدار است (تا این مرحله ولتاژی اضافه نکرده ام)
الان به CPU ولتاژ اضافه کنم یا پل شمالی؟ و چقدر؟
راستی یه سئوال واسم پیش اومده، چند جا دیدم واسه عدم اضافه کردن ولتاژ،
مالتی پلای را کاهش داده بودند و در عوض ضریب را دیگر را بالاتر برده بودند، جریانش چیست؟
خوب دوست من كارت عالي بود بسيار خوب حالا براي فركانس بالاتر مقدار dram frecuency را كه به
صورت 2:3 است را به 1:1 يعني گزينه dram speed (cpu:dram) را به كمترين مقدار تغيير دهيد تا رم
كشش اين فركانس را داشته باشه البته به اين صورت هم اين رم بالاتر مي رود ولي بهتره روي
كمترين مقدار باشه خوب اين عمل را انجام بدين اگه سيستم باز پايدار نبود به cpu ولتاژ بدهيد تا
1.35 بعد نتيجه رو براي دوستان شرح بديد در ضمن در به مرحله هاي بالاتر از اين هم برسيد به پل
شمالي هم باييد ولتاژ بديد كه فعلا نياز نيست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله دوست من براي بدست آوردن fsb بالاتر اين كار هم انجام مي شه كه به عنوان مثال شما الان درنقل قول:
راستی یه سئوال واسم پیش اومده، چند جا دیدم واسه عدم اضافه کردن ولتاژ،
مالتی پلای را کاهش داده بودند و در عوض ضریب را دیگر را بالاتر برده بودند، جریانش چیست؟
حالت ضريب 9هستيد يعني 9*356=3200 خوب اگه شما اين مقدار رو به 8*356=2850 كه به
همراه اين ضريب مي توانيد مقدار rate fsb هم بالاتر مي رود با بردن fsb بالاتر و خودش يك نوع ركورد
در fsb بالا است. شما در حال حاضر به فكر رسيدن به بالاترين فركانس قابل دست رس هستين پس
بعدا به فكر اين كار هم مي توانيد باشيد. در ضمن توي مقدار هاي بالاي fsb ديگه محدود مي شه و به راحتي بالا نمي ره...:cool:
اين عكس ها رو هم مي تونين براي روشن شدن موضوع ببينين
I M A N عزیز:11():
همانطور که گفتید، مقدار 400 قرار دادم و نسبت هم به 1:1 تغییر دادم که یکدفعه رم را آورد روی 818 اما
وقتی تنظیمات را ذخیره کردم، سیستم تو همون صفحه اول مشخصات قفل میشد، بهمین خاطر ولتاژ را
مجبور شدم به 1.35 برسونم تا مشکل رفع شود اما همینکه سیستم عامل میخواست بوت شود، یک
صفحه آبی رنگ می آمد و سریع ریست میشد.
راستی من تنظیم 438 در 8 را بدون اضافه کردن ولتاژ و تغییر نسبت انجام دادم و جالب بود در صفحه اول
مشخصات قفل نمیکرد، منتها مثل مرحله قبلی در بوت سیستم عامل یک صفحه آبی نشون میداد و ریست
میکرد!!
به نظر شما من الان باید چیکار کنم؟
خوب دوست من يك دفعه شما به 400 تغيير دادين ولي به نظر روي 370 و 390 تست كنين و در صورت
امكان هم به پل شمال هم به مقدار 0.1 ولتاژ بدهيد رم هم كه نمي خواد ولتاژ cpu را هم به 1.4
برسانيد. و اين صفحه آبي هم به خاطر كم بود ولتاژ و fsb بالاتر است ...
در مورد ضريب 8 بله خوبي اين عمل باعث مي شود پردازنده مصرف كمتري داشته باشه و به ولتاژ كمتري احتياج باشه ...
با 370 بدون ولتاژ مشکلی ندارم، منتها وقتی میخوام به بالاتر یعنی 380 یا 390 بروم ولتاژ را روی 1.35 بزارم
تا 1 ساعت مشکلی ندارم. الان من به چه مورد هایی چه مقدارهایی بدهم؟
مقدار رو 410 بده و ولتاز رو 1.425 بده البته اگر نبود میتونی ولتاز 1.44 یا 1.45 بدی
ولتاژ رم هم بزار روی 2.1 یا 2.2
بعد تست کن ببین سیستم بوت میشه یا نه اگر صفحه ابی آمد ولتاژ رو یک مرحله پایینتر بیار ( ولتاز رم رو میگم )
فعلا تست کن تا ببینم چه نتیجه ای به دست می آوری
موفق باشی :great:
ببینید رم من 1200 است روی ولتاژ 2.2 اگه تصویر اولین پست منو ببینید جدول SPD را گذاشتم.
خوب وقتی مقدار 400 را میدم که در 9 ضرب میشود خودش اتوماتیک میزان رم را مینویسه 1200
ولی اونوقت در صفحه اول مشخصات سیستم موقع نمایش باس رم قفل میکنه.
من اومدم نسبت را تغییر دادم و رم را روی 1000 گذاشتم و ولتاژ اونو اتوماتیک گذاشتم تا از روی
جدول رم خودش تنظیم کند اما مقدار را دادم 400 تا در 9 ضرب شود و ولتاژ CPU هم دادم 1.4
در این حالت سیستم تمام مراحل بوت را بخوبی و سرعت طی میکند اما وقتی سیستم عامل بالا
میاد و برنامه ها میخوان مقیم در حافظه بشن و کنار ساعت ویندوز قرار بگیرند سریع موس قفل میشود
و نصف صفحه نمایش از سمت بالا مشکی میشود و هارد از کار می ایستد و مجبورم ریست کنم.
:1. (28):
تنها یک راه به ذهنم میرسه بیا تو یاهو تا برات موشکافی کنم بعد نتیجه رو خودت بنویس :yes: خوبه ؟نقل قول: