N0m@d (30-08-09)
HWBOT SSA Member
من هرچی فکر میکنم می بینم جز میکرو سیستم بقیه اسمشون رو می دونم. موسی نداشتیم اخه!
خودم هم موسی نیستم. چاکر شما محمد علی هستم.
نمی دونم والا شاید با میکرو سیستم بودین.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
N0m@d (30-08-09)
جواب شما به دل من نشست. مخصوصا قسمت آ خرش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من اورکلاک رو بی ضرر نمیدونم ولی در کنار افزایش کارایی که صورت میگیره میشه از ضرر های چشم پوشی کرد
اورکلاک یک ریسک هست که برای کارایی بالاتر صورت میگیره ولی فراموش نکنید چیزی که اورکلاک رو شیرین میکنه به دست اوردن یک تجربه نو هست
باز هم متذکر میشم توی هر پردازنده ( هم گرافیکی و هم مرکزی ) با توجه به قدرت اصلی و معماری ما افزایش کارایی داریم به زبان ساده همیشه اورکلاک راه حل درستی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نیازی بود بیشتر توضیح بدم بگید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این قسمت از عرایضتون موافقم . در واقع صرفه اقتصادی که میشه از اورکلاکینگ بیرون کشید ، دقیقا همین مورد هست که شما اشاره داشتید بهش .
حال سوال اینجاست که شما شخصا همین جمله رو عملی می دونید یا خیر ؟
این جمله رو میشه بیشتر تفسیر کرد ... برای مثال تا منظور شما در مورد این آسیب چی باشه ؟ تحت چه شرایطی باشه ؟ تو چه برحه زمانی باشه ؟لکه Overclocking در هر شرایطی به دور از آسیب نسبی نمیباشد.
بحث جالبی میشه جناب حسینی ... این موارد رو تشریح کنید ، تا حدودی می تونم منظور شما رو درک کنم برا ادامه بحث ...
.
.
....
......
فکر میکنم منظور من روشن است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از هر چیز باید بگویم من به Fun overclocking اعتقادی ندارم.بلکه اگر اورکلاک بنحوی باشد که نیاز مارابراورد کند(این نیاز هرجه باشد)بصورتی که حداقل مجبور نباشیم به Upgrade متوسل شویم در آنصورت کار ما منظقی است حتی اگر در دراز مدت از عمر سیستم ما کاسته شود.البته این آسیب به سیستم در دراز مدت اصولا محسوس نیست وپس از مدت طولانی شاید ما از سیستم خسته شده و سرانجام به Upgrade روی آوریم.اگر چنانچه ما مثلا Clock پردازنده خودرا بنحو مطلوبی over کنیم بنحوی که clock جدید ما بطور امن در دراز مدت بصورت Default به ما جواب دهد در این حالت : اولا میزان استفاده ما از سیستم در شرایط جدید بر آسیب دراز مدت ثدریجی آن می چربد وثانیا سوای عدم هزینه اضافی این کار منطقی است.
ولی ما با Overclocking لحظه ای' تفریحی' ویا نا آگاهانه میخواهیم کدام نیازمان را براورد کنیم. البته شاید طرفداران این روش هم برای خود دلایلی دارند . من نمیدانم .
Labyrinth (30-08-09), Mahdi_Moosavi (30-08-09), N0m@d (30-08-09), Olesius (30-08-09)
عضو VIP شهر سختافزار
بحث جالبی هست که بنده هم نظرات شخصی خودم رو بصورت مختصر بیان میکنم
1- خیلی ها از اور خوششون میاد شاید بتونم این خوش اومدن رو تشبیه به کسی بکنم که مثلا موتور یک ماشین رو میان و تقویت میکنن اگر چه نتون تو جاده ها با سرعت بالاتری عبور کنن اما عشق اینکار باعث میشه این عمل رو انجام بدن
منظورم اینه که اور برای بسیاری جدای در نظر گرفتن بالا بردن توان سیستم یک جور تفریح و عشق میتونه بحساب بیاد .
2- اور کردن یک تجربه خوب برای کسانی هست که سخت افزار رو دنبال میکنن و بهش علاقه دارن به نظر بنده کسی که سخت افزار رو دوست داره و دنبال میکنه ، در کنارش باید به اور و مسائل جانبیش که تجربه بالایی رو هم طلب میکنه ، مقداری احاطه داشته باشه .
3- بالا بردن توان منطقی و حساب شده سیستم نیز یکی از دلایلی هست که بنده بهش اشاره میکنم و همونطوری که دوستان اشاره کردند اگر اور با در نظر گرفتن شرایط قطعه ، محیط ، تهویه ، دما ، نوع کولر و ... بوجود بیاد هیچ ضرری نداره کما اینکه همونطوری که جنابعالی میدونید مثلا مادربردهای گیگا نرم افزاری رو درون پک مادربرد تهیه دیدن که با اون میشه پردازنده و رم رو بصورت منطقی اور کرد اون هم در شرایطی که هیچ ضرری به سیستم وارد نمیشه و در نتیجه باعث بالا بردن توان منطقی و Safe سیستم خواهد شد .
4- ثبت رکورد هم میتونه علاقه ای در میان طرفداران اورکلاک عنوان کرد که بابتش هزینه میکنن و البته در این کار هم تجربیات علمی و عملی بسیاری رو بدست میارند .
در انتها جا داره خدمت تون عرض کنم که در این انجمن خوشبختانه اساتیدی وجود دارند که در این زمینه بسیار متخصص و با تجربه هستند که اگر تاپیکهای مربوطه را ملاحظه بفرمایید میبینید که چطور با حوصله زحمت میکشن و تاپیکهایی رو جواب میدن و تجربیات خودشون رو منتقل میکنن .
همین امر باعث میشه دانش اورکلاک پیشرفت کنه و فقط در دست خارجیها نباشه که نمونه بارز اون نیز توسط همکار عزیز جناب شهریار بارانی ، دارنده بالاترین رکورد و مقام اول جهانی اور رم DDR2 رو بدست آوردند که در نتیجه همین بحثی که جنابعالی مطرح کردید بدست اومده .
تشکر و سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (30-08-09), N@VID (31-08-09), Shoja Hosseini (31-08-09)
حالا که این تاپیک انقدر داغ شد و همه بزرگان درش نظر دادن منم یه سوال داشتم
اکثرا روی اینکه اورکلاک در سطح پایین میتونه بالابردن کارائی و بدون هیچ خطر و آسیبی برای قطعه باشه اتفاق نظر داشتن سوال اینجا پیش میاد که مگه خود شرکت های سازنده نمی تونستن by default روی اون فرکانس بذارن؟!
مثلا CPU E8400 با فن استوک هم براحتی روی 3.6Ghz پایدار میشه یا RV790 به راحتی روی 900/4000 پایدار میشه پس چرا خود اینتل و ATI این کارو نکردن و تا محصولشون قدرت بالاتری داشته باشه؟
MicroSystem (30-08-09)
عامل گرما در دراز مدت میتونه روی قطعه تاثیر گذار باشه و ...
بعلاوه اونها بیشتر به نفع خودشون کار میکنن تا مصرف کننده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (30-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به 2 دليلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- اين پردازنده قراره روي n تا مادبرد نصب بشه ( از چيپ 945 گرفته تا X48) خب اگه خود اينتل E8400 رو با فركانس 3.6 بيرون ميداد رو اولي دچار ناپايداري ميشه اون موقع مردم ميگفتند اين چه پردازنده اي كه استيبل نيست. واسه يه شركت سازنده پايداري مهم تر از فركانس هست.
2- اگه بخوان پايداري رو بيشتر كنند مجبورند ولت بيشتري بدند اون موقع مردم ميگن كه اين چه پردازنده اي كه انقدر گرم ميكنه و مصرف انرژيش بالا است. واسه يه شركت سازنده دما و مصرف انرژي مهمتر از فركانسه.
AlleN (31-08-09), Jagvar (31-08-09), Labyrinth (30-08-09), Mahdi_Moosavi (30-08-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
با اجازه اساتید !
بنده به شخصه هدف اولم یاد گرفتن بود و هست ...
در ادامه هیچ وقت هم هدفم افزایش کارائی و صرفه جویی نبوده !
نشون به اون نشون که حدود 100 هزار تومان بابت فن و کولینگ هزینه کرده ام ...
هدفم بیشتر لذت و هیجان اورکلاک بوده تا چیزی دیگر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این راه هم کم هزینه نکردم ...
خلاصه افزایش کارائی برای ابتدای کار و بهتر بگم اورکلاک در حد پایین هست ...
وگرنه مثلا خود من CPU 3.2 خودم رو به صورت اور همیشگی روی 4.0 گیگاهرتز استفاده می کردم
این در حالی هست که من با صرف همون 100 هزار تومان و پول CPU 3.2 می توانستم پردازنده به مراتب
پرقدرت تر تهیه کنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی این هزینه رو کردم و تونستم حداقل این رو برای خودم افتخار بدونم که با Air این پردازنده رو به 4.7 برسونم
هر وقت هم ولید این 4.7 رو می بینم واقعا لذت می برم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل من هم موافقم که اورکلاک یک ریسک هست ... ریسکی که در اون پیروز شدن خیلی لذت بخش هست !
با امید روزی که تیم شهر سخت افزار !!!
خواستم دعا کنم جهانی بشه که شده !
خواستم دعا کنم تیم یک ایران بشه که هست !
خواستم دعا کنم تو مسابقات بین الملی شرکت کنه که شرکت کرده !
خواستم دعا کنم یک رکورد خیره کننده بزنه که اون هم زده !
پس دعا می کنم برای همه دوستان تا همیشه پیروز و سر بلند باشند ... البته این هم هستند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (31-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks