سلام

جناب موسوی داغ دل منو تازه کردید , قضیه اختلاف دمایه سطح IHS با کور و البته بی دقتی و کم اطلاعی خودم باعث شد هفته پیش یه e7300 به رحمت خدا بره .

اما سوالی که در این رابطه دارم . ببینید من این پردازنده رو تا 19 درجه خنک کردم و این در حالی بود که دمای پردازنده ( core1/core2) تقریبا تا هم تا 70 درجه بالا میرفت و در حالت IDLE هم بین 38 تا 42 بود . (دما ها با Hwmonitor اندازه گرفته شد)

اگه اشتباه نکنم دلیل پایین اوردن دمای پردازنده برای اعمال ولتاژ بالا جلوگیری از بین رفتن مسیر های تحت تاثیر این مولتاژ توسط گرمای حاصل هست .

1.اگه امکانش هست دلیل اعمال دمای زیره صفر رو توضیح بدید.
2.همچنین راه و یا رابطه ای وجود داره که اختلاف دمای سطح با کور رو مشخص کنه ؟ به عبارتی این اختلاف تحت تاثیر چه عواملی (مثل TIM , ولتاژ , نوع تکنولوژِ بکار رفته در بورد مثل UD3 و یا غیره ؟) هست و چطور میشه برای رسیدن به دمای مورد نظر , دمای مورد نظر رو فراهم کرد ؟
3.با توجه به اینکه پردازنده دیگه دردسترس نیست و نمیتونم اسکرین شاتی قرار بدم احتمال اشتباه مانیتور شدن دما ها هست ؟ هر چند دمای پردازنده توسط خود برنامه بورد و همچنین everest و hwmonitor یکی گزارش میشدن و دمای کور ها ی مانیتور شده توسط hwmonitor به این صورت بود . در ضمن بایوس هم اپ بود ..

مرسی :ایکس