دمای صفر هم کافی نیستنقل قول:
چیزی مثل 170 درجه زیر صفر
با Ln2
Printable View
دمای صفر هم کافی نیستنقل قول:
چیزی مثل 170 درجه زیر صفر
با Ln2
همونطور که مهرداد عزیز فرمودند باید قید مادربرد و cpu را بزنید یک قوطی وازلین خالی کنی رو و زیر مادبرد بعد یک پات و فلاکس ln2 بگیری و .......
خلاصه مینیمم یک 500 هزار چوب باید خرج کنید بعد آورکلاک هم مادربرد و cpu احتمالا دیکه برات مادربرد cpu نمیشه باید بری نوشو بخری :lol:
این تا اینجای کار
اما اینکه سوکت 4 پین وصل کردی بعد هم 1.6 ولت پردازنده برق دادی مادربردت خیلی مرد بوده تا حالا نترکیده ( اینکه 4 هسته پردازندتون آنلاک نمیشه میتونه از همین سوکت 4 پین باشه )
برای آورکلاک باید ابزار لازم مثل پاور و هیت سینک مناسب داشته باشید
سلام آقا نیما ممنون.آره خیلی مادربرد خوبیه حرف نداره.من این مادربرد رو پارسال 150 تومن گرفتم نسبت به قیمتش مفت بود یعنی نخریدنش با این قیمت حماقت بود.ولی ایراد از این سی پی یو هه هست تو سیستم دوستم هم امتحان کردم سه هستش کار می کنه هسته چهارم فقط آنلاک می شه و بس.پس با صحبت های شما تا این فرکانس خوبه یعنی فرکانس 4000 مگاهرتز و رم روی 1760 .
از فردا میرم روی ساخت خنک کننده آبی برای رسیدن به فرکانس 4300 پایدار!!!!!نظر شما چیه؟
البته یه بار هم CPUرو به فرکانس وحشتناک MHz4500 هم رسونم ولی بیش از یه ربع پایدار نشد! روی ایر برای خودم رکوردی زدم ها! خودشم روی فن استوک یه دوهسته ای!
در مورد پاور همباید بگم که من وقتی که مادربرد رو که گرفتم توشو نگاه نکردم و انتظار نداشتم که یه مادربرد با این قیمت براش یه سوکت 8 پین برای تغذیه CPU بخواد و یه سوکت دیگه برای تغذیه 4 تا اسلاید کارت گرافیک !!!بنابراین این شدکه دیگه نتونستم پاور رو که استفاده کرده بودم رو پسش بدم.
خوب در هر جهت برام کلی تجربه بود.ولی در حالت کلی تو اورکلاک نمی خوام قطعات رو ازدست بدم چون اگه CPU رو از دست بدم مادربرم رو هم نا خوداگاه از دست می دم چون CPU فونوم تو بازار نیستش!
راستی می شناسی که کسی بخواد سی پی یو فونوم چهار یا شش هسته ای شو ترجیها نسخه بلک ادیتیشن باشه رو بفروشه؟
ببخشید که این همه حرف زدم:yes:اااااا؟؟؟؟
عزیز جان برای آورکلاک باید تجهیزات حرفه ای باشهنقل قول:
با سوکت 4 پین فشار آوردن به سیستم یعنی ریسک بسیار بالا
اگر دما را هم بتونی کنترل کنی باز سوکت 4 پین محدودیت عبوذ جریان داره
ولتاژ رو ببری بالا یا پاورت میسوزه یا مادربردت
واتر هم برای افزایش فرکانس زیاد کمکت نمیکنه بیخود هزینه نکن
سلام علی
با نیما موافقم ،
من تجربه ای در مورد آورکلاک ندارم ، فقط برای افزایش کارائی ، سیستم هامو آور می کنم
به نظرم پردازندت رو روی 4000 اور کن و بزار بمونه برای استفاده 7/24
برای ثبت رکورد یه کم حرفه ای تر کار کن و برو سراغ LN2 (که البته یه برد/پردازنده ی دیگه برای استفاده 7/24ـت کنار بزار)
راستی به نظرم برای بالای 4000 ، پاورت ضعیفه
پل شمالی رو هم تا میتونی ولتاژ نده ، فقط اگه سیستم تصویر نداد یا بوت نشد ، ولتاژ بالا براش ، بیشتر ناپایداری به دنبال داره تا پایداری !
سلام دوستان باشه ما تسلیم.همون که شما گقتین رو انجام می دم.من از این سیستم بیشتر برای گیم استفاده می کنم نه برای رکورد.راستش هر دوش که نمیشه؟یا باید برای اور کردن سیستم رو از هر جهت آماده کنم یا برای گیم!خوب من نتیجه گرفتم که تو اولین فرصت یه پاور خوب برای این سیستمم بگیرم و بعد برم برای جمع کردن یه سیستم مخصوص اورکلاک !البته این بار از اینتل.
ولی خیلی ناراحت شدم.من پلتفرم AMD رو اینجوری نمیدونستم؟!
در مورد خنک کننده هم من قرار نیست که هزینه کنم؟
یکیش در حال ساخته
که اگه دانشگاه مجال بده که تمومش کنم تو همین جا عکس هاشو می قرار میدم.
بازم ممنون از همه ی استادان انجمن شهر سخت افزار.
ممنون.:yes:
راستی می شناسی که کسی بخواد سی پی یو فونوم چهار یا شش هسته ای شو ترجیها نسخه بلک ادیتیشن باشه رو بفروشه؟
راستی کسی میدونه که چه جوری من این نظر سنجیه بالا رو پاکش کنم ؟
آقا آبروی AMD در خطره؟
یکی کمک کنه:1. (27):
آقا من با این فن روی 4200 کاملا پایدارم .بدون افزایش ولتاژ.اینم عکس فن.انشالله می رم روی 4500 البته در حد تست نه همیشگی!برا استفاده روزانه گیم همون 4100 خوبه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فعلا تا اینجا پایداره....... .
کارتون گالیور را که دیدید ؟نقل قول:
اگر دیدید به سبک آقای گلوم اینو بخونین
من میدوونم که آخر یه بلائی سر این سیستمت میاری . من میدوننم :lol:
عزیز 4100 برای 7/24 ، سوکت 4 پین و ولتاژ بالای 1.425 خیلی زیاده حالا خود دانی
اگر خواستی 7/24 روی این مشخصات استفاده کنی حتما بعد از یک مدت کار با سیستم، یک بار با دست کابلای برق ، هیت سینک و قطعات مدار تغذیه را تست کن که داغ نشده باشه
در ضمن فن خوبی خریدی مبارکت باشه
[QUOTE=nima_hl;246133]کارتون گالیور را که دیدید ؟
اگر دیدید به سبک آقای گلوم اینو بخونین
من میدوونم که آخر یه بلائی سر این سیستمت میاری . من میدوننم :lol:
عزیز 4100 برای 7/24 ، سوکت 4 پین و ولتاژ بالای 1.425 خیلی زیاده حالا خود دانی
اگر خواستی 7/24 روی این مشخصات استفاده کنی حتما بعد از یک مدت کار با سیستم، یک بار با دست کابلای برق ، هیت سینک و قطعات مدار تغذیه را تست کن که داغ نشده باشه
آقا سلام.آخه می دونی چیه.درد من اینه که دوست من و من با هم سی پی یو هامون رو خریدیم .من 555 گرفتم فقط یک هستش باز شد ولی برای دوستم که 565 بود هر دو هستش باز شد! حالا داریم تو محله برا هم کری می خونیم. سی پی یو من تو فرکانس 3200 هست برای رسیدن به سرعت یه چهر هسته ای منم مجبور شدم اونو تا 4300 اورکلاکش کنم.تا سرعتم با او برابری کنه.اون مادربردش معمولییه نمی تونه بیش از 3900 اورش کنه ولی من با این مادربرد تا 4500 هم رفتم .
در مورد داغ کردن هم باید بگم که این فن سی پی یو یک فن داره تو دفترچه نوشته که می تونید یه فن دیگه هم به طرف دیگهش نصب کنبد.منم رفتم یه فن بلبرینگی خیلی خوب برا نصب کردم .
و اما در مورد دماش=
دمای سی پی یو با اضافه کردن این فن 6 درجه با دما تو حالت تک فن اومدش پایین. و تو تست های سنگین به دمای فوق الآده ی 48 درجه رسده که خیلی خوبه و بدون لود هم به 28 درجه هم می رسه!
در مورد سیم برق و مدار تغزیه و این چیزا=
من روی هتسینگ های این مادربرد و مخصوصا برای پل شمالی یه فن نصب کردم که تو لود سنگین دماش به سختی به 55 درجه میرسه و در حالت بدون لود هم به 45 درجه میرسه.
کلا سیستمم خیلی خنکه به خاطر همین دارم ریسک می کنم.چند ساعت پیش هم تو فرکانس 4300 با برنامه AOD یه ساعت تست کردم کاملا پایدار بود و دماش هم زیاد نشده بود. یه عکس از کیسم میزارم .فکر کنم موخت سوت بکشه وقتی داخل کیس رو ببینیرو ببینی م.حت سوت می کشه!؟!؟!؟!:lol:
در ضمن فن خوبی خریدی مبارکت باشه.
در مورد فن هم مرسی قابل شمارو نداره والا .:yes:
فنش خیلی خوش ساخته قابلیت تنظیم دور رو هم داره و حداکثر 3100RPm هم دوران می کنه.سی پی یو رو هم که توان مصرفیش الان به 140wرسیده رو داره به خوبی خنک می کنه.
اینم از عکس ها:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشیدها که ترسوندمت آخه من توی این کیسم بجز CPUو Motherbord و GPU از همشون دو تا دارم!!! دو تا هارد دو تا دیویدی و دوتا رم دوتا پاور
:party:
راستی اون فن کوچیکه به فنا رفت.پره هش شکست!