خوب حالا منتو تنظیمات رم Unganged خوبه یا Ganged?
Printable View
خوب حالا منتو تنظیمات رم Unganged خوبه یا Ganged?
گنگ میشه دوال چنل خودمون آنگنگ میشه سینگل چنلنقل قول:
و مسلما دوال چنل بهتر از سینگل چنله :wink:
آقا یه سوال دیگه ببین ولتاژ 1.6برای این رم مناسبه؟تو این فرکانس؟
ببخشیدا من خسته ت کردم . آخه من یه اورکلاکر آماتور هستم.خیلی راه در پیش دارم تا به پای شما برسم.خلاصه ببخشید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بستگی به ولتاژ دیفالت و هیت سینک رمت داره عزیزنقل قول:
معمولا تا 0.1 افزایش ولتاژ رم زیاد خطری برای رم نداره
در کل ولتاژ 1.6 برای رم ddr3 معمولا سیف و بی خطره
برای تست استیبل بودن پردازنده گفتم تست aod بگیر ، برای تست استیبل بودن رم هم با نرم افزار occtpt تست لینک پک بگیر
مرسی از پاسخت.
دفالت رم من روی 1.5 تنظیم شده.و رم هم از نوع زیر هست که دوتا هم فن دوتایی جلوی رم گذاشتم تا حالشو ببره.
اگر اشتباه نکنم سرعت این رمها به صورت دیفالت 1866 باید باشه پس عملا برای کار روی کلاک 1824 اصلا نیاز به افزایش ولتاژ نداریدنقل قول:
با ولتاژ 1.5 با این رمها مشکل داشتید که ولتاژ رو 1.62 افزایش دادید ؟
اگر مشکل نداشتید مگه مرض دارین بیخود رم بیچارو داغش میکنید :lol:
نه .رم من از نوع 1600 هستش.الانم هر کاری کردم از 1830 به بالا با ولتاژ 1.63 به بالا نرفت.فکر کنم فرکانس نورس بیریدجم بالاس.فرکانسش الان روی 2400 هست.نوزس بیریج رو هم تو مادر بردم گزینه عوض کردنش هست ولی وقتی عوضش می کنی سیستم بالا نمیاد.فکر کنم آپدیت بایوس جدید ایراد داره باید برگردونم به قبل.ت. بایوس قبلی راحت تر اورکلاک می شد .هی هم سیستم ریستارت نمی شد.البته تو بایوس قبلی تا 1870 بالا رفت ولی تو این نمیره.
در ضمن تو رو خدا یه راه حلی چیزی بده.من تا همین جا هم خوب پیش رفتم.هی آدم رو نا امید می کنی:yes:
تا اینجا خوب پیش نرفتید ، عالی پیش رفتید :cool:نقل قول:
من حال حرف زدنم اینه یکم شوخی چاشنی اکثر نوشته هام هست :give_rose:
1800 مگاهرتز تقریبا ته خط آورکلارم روی ایر این سری پردازنده است ، اگر رم 3000 هم نصب کنید 10 ولتم بهش برق بدین از این بالاتر روی ایر بعید میتونم بتونید برید
پس روی همین فرکانس ولتاژها را پائین بیاورید و پائین ترین ولتاژ استیبل را پیدا کنید
البته یک نکته را هم فراموش نکنید که فرکانس بالاتر از 1600 تقریبا توی هیچ کاری به جز برنامه های تست رم تفاوتی ایجاد نمیکنه
چه رمتون روی 1600 باشه چه 1800 و حتی 2000 پرفرومنسی که از تستهای مختلف ( رندر ، بازی و .... ) برابر خواهند بود
پس زیاد به رم گیر ندید
در کل پلت فرم amx دارای یک وال آورکلاک است که تا دمای پردازنده بالای صفر است این دیوار شکسته نخواهد شد
وقتی به این دیوار رسیدید ( فرکانس حدود 3.6 برای پردازنده و 1.8 برای رم ) دیگه باید ولتاژ زیادی به رم یا پردازنده بدید که شاید 100 یا 200 هرتز فرکانس بالاتر رود
ولی در این حالت هم سیستم 100% پایدار نیست و نمیشه برای کارهای روزمره روش حساب کرد
قضیه گشتم نبود نگرد نیسته
البته شما سعی خودتو بکن ، نهایت یک سری تجربیات با ارزش به دست میاری :give_rose:
آقا یک کلام واقعا مرسی.هدفمون از این جا اومدن کسب تجربه هست .من دیدم تو واردی گفتم این تاپیک رو بزنم که یه چیزی یاد بگیرم ازت استاد.
ولی خوب حالا رسیدیم به اصل مطلب .
حالا من چه جوری باید این دیوار رو بشکونم یه دمارو صفر کنم.ممنون که پاسخ های منو میدی.ممنون.
البته مال من با این مادربرد روی همین فرکانس 4000 و رم 1760 کاملا توی گیم های سنگین مثل بتل فیلد 3 یا کرایسیس 2 پایداره و دمای سی پی یو هم بالا نمیره.
در ضمن سیستم توی یه کیس تقریبا دست سازه که 12 تا فن به همراه پاور اضافی برای فن داره که تشکیل شده از دو فن روی رم و دو فن رو در کیس دو فن پشت دیوار کیس و یک فن پشت کیس و یک فن بزرگ مکنده روی پل شمالی!
آقا یه سوال .پاور من شش پین روش نداشت من برق روی بورد این سی پی یو رو از یه چهار پین تامین می کنم اشکالی که نداره؟