پاسخ: تست سرعت CPU و Ram کاربران با برنامه Everest
سلام .آقا خودت پس اوستادی:1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2):.ما را هم در یاب.راستی به مادربرد Biostar 890FXE آشنایی داری من رو هم کمک کنی که فرکانس های بالا برسم؟
در مورد تست ه هم من یه کم آشنایی ندارم چطوری آپش کنم که سنگین نشه؟
در مورد لینک چشم حتما!
لینک نرم افزار تست Everest به پست اول افزوده شد.
نقل قول:
سلام .آقا خودت پس اوستادی:1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2):.ما را هم در یاب.راستی به مادربرد Biostar 890FXE آشنایی داری من رو هم کمک کنی که فرکانس های بالا برسم؟
در مورد تست ه هم من یه کم آشنایی ندارم چطوری آپش کنم که سنگین نشه؟
در مورد لینک چشم حتما!
والا دروغ نگم من هم با آپ کردن تصاویر مشکل شدید دارم :lol:
که ظاهرا مشکل از طرف isp منه برای همین روی برنامه مدیریت تصاویر تسلط ندارم
عزیز تا 4.3 رفت دیگه چی کار میخوای بکنی؟ این تقریبا ماکزیمم آورکلاک این سری پردازنده روی ایر هستش :wink:
بیخود به مادربرد و پردازندت فشار نیار
راستی تو با پردازنده های ای ام دی آشنایی داری؟ببین ولتاژم چطوره برای این فرکانس؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
راستی تو با پردازنده های ای ام دی آشنایی داری؟ببین ولتاژم چطوره برای این فرکانس؟
فکر نمیکنم هیچ کس در ایران به اندازه من روی پردازنده آنلاکی کار کرده باشه :wink:
این ولتاژ برای این پردازنده روی ایر خیلی زیاده
وقتی پردازنده را آنلاک میکنی دماسنج هسته ها از کار میافته و این یعنی خطر مطلق برای ولتاژ بالا
بسته به هیت سینک به این پردازنده ماکزیمم 1.5 ولت بدین ( اگر هیت سینکتون عالیه )
ولی اگر هیتسینک خوبی ندارید ولتاژ بالای 1.425 را به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم
اره راست می گی سنسور هسته ها از کار میافته ولی سنسور خود cpu نه. خود 35 می شه که در این صورت هسته ها با 10 در جه اختلاف می شه دورو بره 50 یا 55 سیستم خنک کاری من 12 تا فن تو کیسه همین.ولی خیلی خنکه همین الان برات دما رو میزنم ببین.راستی آخه وفتی زیر 1.5 ولتاژ میدم سیستم تو گیم ها پایدار نمی شه!
نقل قول:
اره راست می گی سنسور هسته ها از کار میافته ولی سنسور خود cpu نه. خود 35 می شه که در این صورت هسته ها با 10 در جه اختلاف می شه دورو بره 50 یا 55 سیستم خنک کاری من 12 تا فن تو کیسه همین.ولی خیلی خنکه همین الان برات دما رو میزنم ببین.راستی آخه وفتی زیر 1.5 ولتاژ میدم سیستم تو گیم ها پایدار نمی شه!
این پزدازنده ها بسته به بچ بین 3.5 تا 3.7 گیگاهرتز روی ولتاژ 1.4 استیبل میشه
ولی اگر 3.7 را بخوای ببری روی 3.8 یک مرتبه مجبوری که 0.1 ولت به پردازنده بدی که با بالا رفتن دما و ریسکش نمیارزه
شما روی ولتاژ 1.5 به بالا این پردازنده را زیر 60 درجه (زیر لود 100%) نمیتونی نگه داری ( حتی با بهترین کولینگ ایر ) اگر سیستم دمای پائینتر داره نشون میده بنظرم یک مشکلی در کاره
شاید دمای 55 دمای idle یا لود ضعیف باشه با برنامه aod یک تست بزنی سیستمت بعد چند ثانیه کله پا میشه ( با ولتاژ بالای 1.5 ) :wink:
به هر ترتیب شما اگر تست aod را برای 5 تا 10 دقیقه گرفتی و سیستم استیبل بود و دما هم مناسب. میتونی روی 7/24 حساب کنی :give_rose:
راستی این 7/24 که گفتی چی هستش؟ببخشیدا من تو اورکلاک بالای 4000 مگا هرتز ناشی هستم
:wink:
راستی منظورت برنامه AMD Over Drive هست؟
نقل قول:
راستی این 7/24 که گفتی چی هستش؟ببخشیدا من تو اورکلاک بالای 4000 مگا هرتز ناشی هستم
:wink:
راستی منظورت برنامه AMD Over Drive هست؟
7/24 یعنی هفت روزه هفته . بیست و چهار ساعت در روز
استفاده همیشگی و راحت که به سیستم فشار نیاد
بله منظورم همان نرم افزار است
سلام
راستی با اون نرم افزار تست کردم دمای اصلی سی پی یو رو فقط نرم افزار خود مادربرد نشون میده .سیستم رو دمای 87 درجه ریستارد کرد!این نرم افزار سی پی یو رو منفجر می کنه!راستی من تو گرمای تابستونم تو فرکانس 4000 دمای سی 1ی یوم بالا نمیره فقط تو رندرینگ میره بالا.
آقا نیما یه سوال؟
تو تنظیمات رم Unganged خوبه یا Ganged?
راستی برای اینکه رم رو بیشتر اورش کنم یه کم کمکم می کنی؟ این نوس بیریدج و هایپرترنسپورد رو که از بایوس کم یا زیاد می کنم سیستم قبول نمی کنه و بالا نمیاد خود به خود دفالت می کنه! فقط رو حالت دفالت سیستم بالا می یاد!نمیزاره دست بزنم.
نقل قول:
سلام
راستی با اون نرم افزار تست کردم دمای اصلی سی پی یو رو فقط نرم افزار خود مادربرد نشون میده .سیستم رو دمای 87 درجه ریستارد کرد!این نرم افزار سی پی یو رو منفجر می کنه!راستی من تو گرمای تابستونم تو فرکانس 4000 دمای سی 1ی یوم بالا نمیره فقط تو رندرینگ میره بالا.
آقا نیما یه سوال؟
تو تنظیمات رم Unganged خوبه یا Ganged?
راستی برای اینکه رم رو بیشتر اورش کنم یه کم کمکم می کنی؟ این نوس بیریدج و هایپرترنسپورد رو که از بایوس کم یا زیاد می کنم سیستم قبول نمی کنه و بالا نمیاد خود به خود دفالت می کنه! فقط رو حالت دفالت سیستم بالا می یاد!نمیزاره دست بزنم.
سلام
کلا پلتفرم amd به جر fm1 روی آورکلاک رم تعطیله بنظرم وقت و هزینه روی آن نگذارید بهتر باشه
اون آپشنهائی هم که در بایوس قابل تنظیم نیست با هیچ راهکاری نمیشه سیخ زد
برای اینکه بتونید تاثیر آپشنی را ببینید خوبه یا نه باید خودتون تست کنید ( مثلا با برنامه maxmem برای تغییرات در سرعت و تنظیمات رم )
حالا شما با آورکلاک و سیستمتون حال کنید در نهایت به این نتیجه میرسید که ولتاژ رو بگذارید روی همون دیفال ( 1.4 ) و با فرکانس 3.6 از زندگیتون لذت ببرید :wink: