برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ویرجیل عزیز ولتاژ چقدر دادی؟!
به نظرت gskill بهتر نیست؟
اما من که با این geil دارم میرم ته صف!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
به نظر من رمهای خیلی خوبی هستن! قیمتش 122 هزار تومان! PC2-8500 یا همون 1066. گارانتی مادام العمر مرآت هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ویرجیل عزیز ولتاژ چقدر دادی؟!
به نظرت gskill بهتر نیست؟
اما من که با این geil دارم میرم ته صف!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
آرمان جا باس 800 چه قیمته ؟
به نظرت Crosait بهتر اور میشه یا G-Skillیا این رما ؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (27-02-08)
2.20vبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رمها نسبت به GSkill HK بهتر هستند ولی هنوز با HZ مقایسه نکردم.
قیمت باس 800، حدود 85 هست. فقط حواست باشه چیپهای باس 800 نسبت به اینها پایینتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا نمیشه گفت مثلا برند X نسبت به برند Y بهتر اورکلاک میشه، باید مدل به مدل بررسی بشه که فکر کنم توی این رده قیمت همین Transcend ها عالی باشن!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
تو میگی G-Skill با قیمت 80 بگیرم یا با قیمت 70 Crosair ؟
میخوام خوب اور بشه و پایدار هم باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گمونم تایمینگ دومی 5 باشه !! ( Crosair )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.خ. رو چک کن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
कभी हार
آرمان جان يك تست بگير لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (28-02-08)
شما بگو چه تستی! ما میگیریم. (فقط نگو PCWizard !)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
با Orthos تست گرفتی ببینی Stable هست یا نه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا PCW نه ؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks