مشكل چي عماد ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه با منی، حل شد دوست من!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد را فرستادم گارانتی حالا هم اومده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اولین فرصت نتایج را میگذارم اما باید بگم این برد (p5k) اصلا در حد و اندازه هایی نبود که ازش انتظار داشتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ds3l در تستها بهتر عمل میکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
چطور مگه عماد جان از نظر من كه عاليه توي اوور اين p5k و p5b عالي هستند ........
هم توي ولتاژ دادن هم بالابردن fsb كه من كلي باهاشون حال كردم.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به زودی در تاپیک pc wizard میتونین نتایح را مقایسه کنید.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من مادربرد asus p5deluxe دارم مدتیه نمی تونم باهاش صدا ضبط کنم یعنی ورودی میکروفونش از کار افتاده
پنل جلوش هم همینطور حتی چند تا میکروفون هم تست کردم همین مشکلو داشت ولی خروجی صدا مشکلی نداره دوباره سی دی شو نصب کردم همین مشکلو داشت لطفا بگین چکار کنم در ضمن از طبق ویزاردش عمل کردم باز اتفاقی نیفتاد حتی ویزارد تشخیص میده که سوکت میکروقون وصل شده ولی صدایی ضبط نمیشه!
خیلی ممنون
Administrator
از سالم بودن میکروفن مطمئنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sarall برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه جای دیگه امتحانش کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks