معین و نیما جان خسته نیاشیدایول داره همچین بترکونین که ملت مو به بدنشون راست بشه :دیاین بورده که خوب کار کرده این همه بد و بیرا بهش میگن! من شنیدم بایسش یکم مشکل داره، اینطوریه؟
معین و نیما جان خسته نیاشیدایول داره همچین بترکونین که ملت مو به بدنشون راست بشه :دیاین بورده که خوب کار کرده این همه بد و بیرا بهش میگن! من شنیدم بایسش یکم مشکل داره، اینطوریه؟
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
اساتید محترم و گرامی خیلی معذرت میخوام.واقعا عذرخواهی میکنم.میدونم که اینجا جاش نیست.اما من خیلی وقتی دنبال این بورد هستم تو شهرمون (اهواز) هر چقدر بازارو زیرو رو کردم کسی از این بورد نداشت.مدلهای دیگه بود اما این مدل موجود نیست.فروشنده ها گفتن تهران شاید گیرت بیاد.اینه که اینجا دیدم این بورد رو شما دارید.خواستم لطف کنید به من بگید که این بورد تهران موجود هست؟قیمت تقریبیش چقدر هست؟(به دلیل نوسانات ارز با 30 40 تومن اختلاف هم باشه موردی نیست)آخه من امکان اینو ندارم که حضورا بیام پایتخت.و اگه لطف کنید شماره تلفن مرکز فروش محصولات گیگابایت و آوژنگ.بازم بابت پست نا به جام عذرخواهی میکنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.miladalikhani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم این برد وارد نشده هنوز به دلیل نوسانات قیمتی بازار فعلا محصولات گیگابایت کمتر وارد بازار میشند اما خوب شما می تونید با شرکت اواژنگ وارد کننده رسمی محصولات گیگابایت تماس بگیرید و ازشون سوال کنید اون ها بهتر از موجودی انبار خبر دارند ضمن اینکه نیازی نیست که از تهران تهیه کنید اگر اواژنگ این برد رو برای فروش داشته باشه کافیه شما به یک نمایندگی مراجعه کنید و درخواست کنید
لینک به وبسایت شرکت اواژنگ : www.avajang.com
و شماره تماس شرکت : 02187113
New Season
m.miladalikhani (19-11-12), mehrdad_ab (04-09-12), morteza.p (04-09-12), nima_hl (04-09-12), Rezasam1 (08-10-12), smrbh (04-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks