Overclocker (20-07-08)
Overclocker (20-07-08)
کاربر شهرسختافزار
امیر جان یک اشاره ی خوبی کرد ولی من در کل دیدم که E خنک کننده ی بهتری نسبت به P5Q داره و یک اسلات PCIEx16 دیگه هم داره یعنی 2 تا X16 احتماش هم هست که E تو اور بهتر عمل کنه بعد مگه چقدر قیمتش فرق میکنه ! تازه فقط از Deluxe یک لوله کم داره لوله ای که NB را به SB متصل میکنه و 8 فاز هست که Deluxe 16 فاز هست در کل E خیلی بهتره از Q و برای من هم اینقدر دیگه Deluxe ارزش پول دادن نداره که E را انتخاب کردم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (20-07-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
یعنی 2180 از 8400 قویتره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا در اوورکلاک فرکانس رم ها هم بالا می ره و مشکل ساز میشه
دوما مگه 8400 رو نمیشه اوورکلاک کرد؟
عضو VIP شهرسختافزار
در مورد اورکلاک E2180 چون FSB پایینی داره ( 800MHZ ) میشه حتی تو اورکلاک سنگین ضریب FSB:DRAM رو پایین آورد تا از اورکلاک رم جلوگیری بشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله E8400 رو هم میشه اورکلاک کرد .. ولی چون FSB بالایی ( 1333MHZ ) داره ، علاوه بر محدودیت تحمل فرکانس FSB تضمین شده مادربورد .. همون مشکلی که خودتون ذکر کردید ( اورکلاک ناخواسته Ram ) باعث ایجاد محدودیت میشه .
.
.
....
......
™Ali (23-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
.خوب
اولا در اوورکلاک فرکانس رم ها هم بالا می ره و مشکل ساز میشه
دوما مگه 8400 رو نمیشه اوورکلاک کرد؟
اينو بايد از Black Drogon بپرسي.
عقيده ي اون اينه.
پول نياز داشت E8200 رو فروختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks