دوست عزیز بهترین گزینه برای شما NOCTUA NH-D14 هست
می تونید ریویو کامل این محصول رو اینجا مشاهده کنید
دوست عزیز من فعلا منتظرم تا قیمتها کمی متعادل شود تا بتوانم سی پی یو کولر رو بخرم ... مبلغی که من فعلا میتونم برای سی پی یو کولر بدم 100 الی 150 هزار تومان می باشد ( هر چقدر قیمت پایین تر باشد بهتر هست ) ... حالا در این رنج قیمت شما چه سی پی یو کولری رو پیشنهاد میدید ( ایر ، واتر و ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
دوست عزیز بهترین گزینه برای شما NOCTUA NH-D14 هست
می تونید ریویو کامل این محصول رو اینجا مشاهده کنید
New Season
mehrdad_ab (02-02-12), Rezasam1 (02-05-12), smrbh (01-02-12)
لطفا لینک آموزش کنترل سرعت فن رو هم بدید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی نظرتون در مورد Corsair H70 چیه ... ممنون
سلام
دوستان عزیز مشکلم حل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، گزینه های زیر رو در عکسی که مشاهده می کنید غیر فعال کردم و همینطور CPU Ratio رو بر روی 42 گذاشتم و بعد از بالا آمدن ویندوز فرکانس 4200 در CPU - Z ثابت باقی ماند ...
از تک تک دوستانی که به من کمک کردن کمال تشکر را دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU C6 Report
CPU C3 Report
CPU C1E
Turbo Mode
Enhanced Intel Speed Step Technology
--------------------------------------------------
EPU Power Saving Mode
Rezasam1 (02-05-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز NHD 14 قوی تر هست اگر بخواهید مقایسه کنید باید با H100 مقایسه کنید که اون هم قیمت فضایی داره البته باز هم NHD 14 کمی قوی تر هست !!!
New Season
سلام بر همگی
دوستان محترم همانطور که اطلاع دارید ، سی پی یو من خراب شده هست و با توجه به این قضیه من قصد دارم هفته بعد یک سی پی یو جدید ( Intel® Core™ i5-2500K ) به همراه یک CPU Cooler که معین جان پیشنهاد دادن رو بخرم .... سوالی که از شما دوستان عزیز دارم آیا این CPU Cooler که دوستمون پیشنهاد دادن در کیس من به راحتی جا می شود و مشکلی رو به وجود نمی آورد و همینطور با این کولر من حداکثر تا چه فرکانسی میتوانم برای استفاده 7/24 سی پی یو رو اورکلاک کنم ... ممنون
Rezasam1 (02-05-12)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بسته به نوع بچ نامبری که به شما پیدا می کنید داره اگر سی پی یو تون خوب باشه تا فرکانس های بالا هم می تونید برید با NHD-14 من خودم به تازگی برای تست ها از این سی پی یو کولر به همراه فن های 5000 استفاده می کنم و به دلیل اینکه سی پی یو بیشتر از 5.7 نمیره روی این فرکانس تست های سنگین رو هم می تونم پاس کنم بدون مشکلی و دمای نزدیک به 55 درجه
باز هم شما بسته به سی پی یوتون می تونید اورکلاک کنید و طبق دمایی که به دست میارید معیار و پایه ای رو برای اون قرار بدید
New Season
ممنون معین جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط به نظرتون این کولر در کیس من به راحتی جا می شود و همینطور قیمتی که من برای این کولر دارم 150 تومنه ... به نظرتون مناسبه .
موفق و پیروز باشید .
والا اندازه کیستون رو من اطلاع ندارم متاسفانه چیزی هم توی سایت خود گرین پیدا نشد اما سایز خود NHD-14 حدود 16 سانت هست مشخصات کلی رو می تونید از اینجا ببینید
در صورتی که 21.5 باشه و قسمتی که سی پی یو هست دارای خروجی هوا بر روی در اون نباشه باید با کمی سختی بسته بشه و فکر نکنم مشکلی داشته باشه باز شما بهتر هست از روی مادربورد بسته یک خط کش پلاستیکی بگذارید و اندازه اون رو تا درب کیس ها پیدا کنید و یک سایز گیری انجام بدید و در صورتتی که حداقل 18 تا 20 سانت جای اضافه دارید برای خریداری این سی پی یو کولر اقدام کنید البته فکر کنم می بایستی یک عدد از فن های روی درب کیس رو باز کنید که درب کیس بتونه بسته بشه باز این به اندازه گیری شما بستگی داره شاید نیاز به هیچ یک از این کار ها نباشه یا اصلا نتونید این کولر رو تهیه کنید
New Season
mehrdad_ab (02-05-12), smrbh (02-05-12)
سلام بر همگی
بالاخره چند روز پیش تونستم اون قطعاتی که لازم داشتم رو بخرم ...
از همه دوستاني که براي خريد این قطعات به من کمک کردند ، به خصوص معین جان ، تشکر ميکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : Intel® Core™ i5-3570Kدیگه الان همه چیز برای اورکلاک کردن آماده شده ...
Cooler : Noctua NH-d14
در قدم اول فرکانس رم رو به 1800 افزایش دادم که سیستم بدون هیچگونه مشکلی بالا اومد ... بدون هیچ گونه تغییر در تایمینگ و ولتاژ ( اگه یادتون باشه من این رم خودم رو قبلا به هیچ عنوان نمیتونستم اورکلاک کنم ، حالا نمیدونم ایندفعه چی شد که مشکلی به وجود نیومد ... آیا ممکنه به خاطر سی پی یو باشه ... )
دوستان عزیز چه نرم افزاری بیشتر از همه برای مطمئن شدن از پایداری کامل رم ، بهتره .... ممنون
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks