به نظر من یک Cooler Master V10 بگیر دیگه به فن رم هم احتیاج نداری چون خودش خنک کننده رم هم هست و تمام سوکت ها رو روش داره . قیمتش هم فکر میکنم 130 هزار تومن باشه .
به نظر من یک Cooler Master V10 بگیر دیگه به فن رم هم احتیاج نداری چون خودش خنک کننده رم هم هست و تمام سوکت ها رو روش داره . قیمتش هم فکر میکنم 130 هزار تومن باشه .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
Khornaf (28-11-09)
|
|
به نظر من این مدل cpu cooler میشه گفت جزو بهترین انتخاب ها هست برای air cooler به همراه thermalright ifx-14 (که شماهم زدی تو خال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) خوب ولی باید ببینم بودجه تا چه حد جوابگو هست و بعد مدل و انتخاب کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر قصد اورکلاک داری به جز این فن چیز دیگه ای بر ندار دمای کارکرد پردازنده های i7 در حالت اورکلاک خیلی بالاست و هر خنک کننده ای نمیتونه مهارش کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کولری که معرفی کردم یک صفحه جذب کننده الکترون داره که این تکنولوژی در هیچ خنک کننده ای وجود نداره و باعث میکنه با خارج کردن الکترونهای روی سطح پردازنده تا حد زیادی از بالارفتن تصاعدی حرارت جلوگیری کنه .
البته قیمتش کمی بالاست ولی ارزش داره . و راه دیگه اینه که یک سیستم واتر کولینگ بگیری ولی در مورد کاراییش نسبت به این فن اطلاعات خاصی ندارم چون تا الان از سیستم واتر کولینگ استفاده نکردم بهتره اساتید انجمن در این مورد نظر بدن .
Khornaf (29-11-09)
کولینگ v10 شرکت کولر مستر در موقع load نتیجه بهتری نسبت به کولرهای دیگه دارد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت توضیحات , مصرف من طوری نیست که بخام واتر کولینگ و ... استفاده کنم. باید یه مقدار صبر کنم تا بتونم v10 و بگیرم . در کل این v10 پاییۀ 1156 داره یا باید جدا خریده بشه؟
فکر میکنم قابل نصب روی تمامی سوکت ها باشه اطلاعات بیشترشو از لینک زیر به دست بیار در کل تصاویری واضح از کولر وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1160
Khornaf (29-11-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks