بله گارانتیش رو باطل میکنه، منظور بنده حالتی بود که کسی مجبور شه گفتم میشه این کار رو هم کرد، البته حتی سر باز کردن هم باید بگم با یک سری کارهای خاص (البته جدا از خود پیچ گوشتی و جنس سرش و کیفیتش، خود پیچی که اون قطعه داره هم خیلی مهمه) میشه جوری هم باز کرد که گارانتی متوجه نشه، خودم شده یک سری قطعات و لپ تاپ هایی رو باز کردم که اصلا جای پیچ گوشتی روشون نمونده و بعدا هم گارانتی رفته اگه مشکلی براش پیش نیومده اصلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت رو هم خیلی خیلی ارزون خریدید، یعنی تقریبا میتونم با قطعیت بگم ماین شده، مگر طرف خدای نکرده ورشکست شده باشه و هر چی داره بخواد بفروشه که نون شبش رو هم دربیاره یا بدهیش رو بده که کارتی رو که یه زمانی 60 تومن خرید (که اون موقع 60 تومن حکم 150 تومن الان رو داشت) بیاد 15 بده در حالیکه الان 3050 نو این قیمته که از نظر کارایی مثل فیل و فنجون میمونن.
خودم زیاد برام کارتای اینجوری میارن و اتفاقا همین الان 6700 اکس تی نایترو پلاس دستم رسیده که تقریبا یک سال پیش کمتر خریده شده و تستاش رو گرفته همه اوکی بوده اما همینجوری با گذر زمان ضعیف تر و ضعیف تر شده و الان کاراییش به 1050 تی آی رسیده حتی. چون کولرش هم کولر قوی هست چون روی مدلهای بالاترش هم همین کولره، دمای هسته ش هم پایین هست یعنی حتی توی حالت آیدل اون قدری خنکه که فن هاش وای میستن، توی گیم هم دمای هسته ش بالا نمیره خیلی، فن های خیلی قوی هم داره،
همه چیش رو بررسی کردم، بک پلیتش خیلی داغ میشد (چون سنسوری وی رم و وی آرم نداره و فقط دمای جی پی یو رو مانیتور میکنه مخصوصا تو حالت زیرو آر پی ام بدون چرخش دمای مدار تغذیه اینا بالا میره برای همین دستی غیر فعالش کردم
حتی بایوس هاش هم چک کردم جفتش بایوس مخصوص ماین روش بود و برگردوندم به نرمالشون
توی تست ها ویرمش سالمه، بعضی تست ها رو هنوزم مثل 6700 اکس تی نو انجام میده
اما بعضی تست ها کاراییش تا 1050 اینا پایین میاد
به شدت توی گیم ها اف پی اسش تلورانس داره، یعنی فاصله بین ماکسیمم و اوریج و مینیمم ممکنه به 100 فریم برسه!
جی پی یوش مطئنم مشکل پیدا کرده، توی گیم و رندرها اینا اکثرا بک گراند و آبجکت ها و پارتیکل ها همه چی رو درست رندر میکنه اما افکت ها رو دچار مشکل میشه و بسته به نوع افکتش حتی ممکنه شطرنجی طور یا اشکال دیگه ای بصورت افکت بده.
وگرنه هر 4 خروجیش هم سالمه، نورپردازیش هم سالمه، حتی یه گزینه که شاید ندونید جدا از اون بایوس هاش اینه که یه خوبی که داره سه پین ARGB داره که میتونید به مادربرد وصل کنید که با بقیه قطعات سینک بشه و حتما مجبور نشید مثل باقی برندها فقط با نرم افزار خودشون تغییر بدید (کاش همه شرکت ها این امکان رو میذاشتن)
فن هاش هم هر سه سالمه سالم (چقدر هم سرعتشون بالاس 3500 آر پی ام خیلی زیاده!) اکثر گرافیک ها ماکسیممشون 1800-2200 اینا هست
خلاصه داستانش با تعویض ترمال پد و ترمال پیست هم حل نمیشه، حالا سعی خواهم کرد تا جایی که میشه سخت افزاری کار کنم و بعدش نرم افزاری، فعلا که با نصب فن های متعدد قوی بسیار خنک نگه ش داشتم در حد 30 درجه، آندرولتشم کردم
اما مطمئنم عمر زیادی نخواهد کرد اگر حتی با این دمای کم بخواد باهاش گیم زده بشه با لود 100 درصد اینا، سر همین در انتها احتمالا قدرتش رو روی 80 درصد ست کنم ، آندرولتشم بکنم، زیر آر پی امش رو هم غیر فعال کنم و بصورت دستی CURVE فن رو هم بالاتر از دیفالت قرار بدم سرعت چرخش ها و ترمال پد ها و پیست رو هم حتما عوض کنم
امیدوارم این مشکل برای شما پیش نیاد، اما اگر هم اومد انتظارش رو از قبل داشته باشید چون به هر حال از اولش هم برعکس باقی قطعات (مثل اونایی که مشاوره گرفتید و بهترین ها رو تهیه کردید) این رو کاملا برعکس ارزونترین رو خرید کردید و میدونید قیمت نوی واقعی بدون گارانتیش حدود 35 میلیونه (که باز برای این کارت با این قدرت عالیه چون 3090 نوی واقعی خیلی گرون تره، 3090 تی آی رو که حتی هم قیمت 4080 میفروشن (تو آمازون حتی هم قیمت 4090 و عجبا که بعضیا میخرن!)
درسته موقع معرفی 1999 دلار بود MSRP ش که در مقاب 1599 دلار 4090 خب گرون تره! اما اون برای اوج ماینینگ بود نه الان که 1700 دلار هم میفروشنش)
اونم برای کارتی که هم قدرت 4070 تی آی هست اما پر مصرف تر از 4090
شما هم بله اگر هم پاور لیمیت رو کمتر کنید، هم آندرولت کنید هم تا جای ممکن خنک نگه داریدش میتونید عمر بیشتری ازش انتظار داشته باشید اما در کل کارتای ماین شده هیچ وقت دیگه مثل بقیه کارتا که 10-15 سال هم کار میکنن نمیشن دیگه حتی اگر چن ماه باهاشون ماین شده باشه.
و طبق تجربه من بیشترین کارت ماین شده ای که مثلا دو سال ماین شده بوده باهاش بعدش دیگه نه، تو سال 5م یهو سوخته (این تازه بیشتر از بقیه عمر کرده)
توی کارتای روی یک ریگ هم از هر 5 تا کارت دو تاش به سال سوم رسیده و یکیش به سال چهارم (همچنان در حال ماین بودن)
البته که دماشون موقع ماین و خود مدل کارت ها خیلی مهمه، کسی رو میشناختم که حتی تمام کارتاش رو آورد لیکویید کول کردم برای ریگش و اتاق ماینش هم کولر گازی داشت و خود ریگ هم اختصاصی دیزاین کردم و 10 فن وروردی و 10 فن خروجی داشت که ورودی ها دقیقا نزدیک کولر گازی و خروجی ها به سمتی که سریع از اتاق خارج شن قرار داشتن و دمای اتاق همیشه زیر 20 درجه بود،
از اون ور کارگاهای ماینی رو دیدم که تو دمای 35 درجه کارگاه بدون هیچ تجهیزاتی ماین میکردن با دمای وی رم 110 درجه 3090،
مشخصه عمر این کارتا یکسان خواهد بود

Bookmarks