با بازکردم هی سینک تا جایی که خوندم گارانتیشون باطل میشه... حتی نوشهکندن برچسب SSD هم باطل میکنه گارانتیش رو.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجب گرافیک نه قربان، توان خرید آکبندش رو اصلا نداشتم. یه مورد کارکرده بین دوستان بودش، از ایشون تهیه کردم، میگفتن که ماین نشده(من در نظر گرفتم که ممکنم هست ماین شده باشه)...به قیمت تقریبا 15 میلیون گرفتم. ظاهرش که خیلی تمیزه، فنها بدون نویز هستن.با نرم افزارهای مختلف تستش کردیم و تو چند مورد بازی هم تست شد و مشکلی در کل نداشت. از نظر دما هم در کل فکر میکنم خوب بود، تو بازیهای سنگین با گرافک اولترا دماش با دور فن حدودا 40 درصد حدودای 70 درجه بود و دمای هات اسپات هم حدودا 12 درجه بالاتر از این دما بود. اما تو بازیهای سبک یا کاربردهای عادی دماش بین 50 الی 65 درجست و در حالت بیکاری زیر 50 هستش... در کل نسبت به قیمتش از نظر کارایی ازش راضیم و ریسکش رو پذیرفتم.
با 3090 کار کردم، بله کارت گرمتری هستش و کارت من دماش به مراتب بهتره. متاسفانه نسخته nitro +سادش رو تونستم گیر بیارم و نسخه بهترش با شرایط بودجه من چیزی پیدا نکردم.
درکل نسبت به هزینه ای که کردم و با توجه به پرفورمانسی که ازش میگیرم راضیم و به نظرم کارت خوبیه.
فقط یجورایی این ترس پس ذهنم هستش که ممکنه با مرور زمان براش مشکلی پیش بیاد! واسه همین ترسه میخوام آندرولتش کنم و مصرفش رو کمی بیارم پایینتر که خنکتر کارکنه و بهش فشار کمتری وارد بشه. نمیدونم درکل اینکار معقوله یا نه و آندرولت کردن میتونه عمر کارت رو کمی بیشتر بکنه یا نه...

Bookmarks