ممنون بابت توضحات عالی و واقعنگرانتون. عالی بود... شاید اینها برمیگرده به نوع دید و فرهنگ مردم کشورهای مختلف... بنده خودم چون تجربه بودن در کشورهای غربی رو ندارم، دید درستی به فرهنگ خرید و مصرفشون ندارم و مواردی که فرمودید برام خیلی جالب بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی قیمتهای دلاری و ریالی رو خیلی چک میکنم. در خوشبینانه ترین حالت قیمت دلاری و ریالی معمولا برابر هستند، در بعضی موارد قیمت ریالی بالاتر از قیمت دلاری در میاد! در اون شرابط برابری قیمت دلاری و ریالی اما واقعا برابر هم نیستند. چون از نظر خدمات پس از فروش اون کالا، در ایران 70 درصد کمتر خدمات ارائه میشه! مثلا پاوری که سازنده 10 سال گارانتیش میکنه رو ما باید با 2 سال گارانتی بگیریم که تو همون 2 سال هم معمولا گارانتیها پاسخگویی کامل ندارند. یا در زمینه همین ssd ها... گارانتی ایرانشون کمتر از مدت گارانتی اصلیه، اشتباه نکنم تا حدی محصولات MSI مدت زمان گارانتیشون خوبه و نزدیک به زمان گارانتی سازندست...
شاید هم علتی که ایرانیا میخوان همه چیزشون خیلی تاپ باشه اینه که توان خرید مجدد اون قطعه براشون سخته. من خودم زمانی که سیستم جمع میکردم یا در مورد همین خریدSSD که اینهمه بهتون زحمت دادم، علت اینهمه موشکافیم اینه که محصولی بخرم که بتونم مدت معقولی ازش بهترین کارایی رو نسبت به قیمتش بگیرم. یا قطعه ای بخرم که سال بعد بخوام تو سیستم تغییری ایجاد کنم مجبور نشم اون قطعه رو هم با هزینه زیادی تعویض کنم، علت همه اینا اینه که واقعا توان مالی هزینه دوباره رو ندارم. مثلا پاور 650 بخرم، سال بعد که گرافیک رو آپگرید کردم مجبور باشم پاور رو هم آپدیت کنم به مثلا 1000 وات. چون در ایران قیمتها ثبات نداره و پاوری که الان ممکنه 7 تومن باشه رو سال بعد میخری 11 تومن! نتیجه این آینده نگری رو هم در همین آپدیت کارت گرافیک به 6900XT دیدما. زمان جمع کردن سیستمم برام پاورر 700 وات هم کافی بود، اما اونزمان با هزینه تفاوتی نسبتا کم، پاور 1000 گرفتم، الان که گرافیک رو آپدیت کردم خیالم راحتتره، چون حداقل پاور پیشنهادی براش 850 وات به بالاست.
شاید یه قسمت تفاوت سلیقه خرید بین ایران و اروپا(که شما تجربش کردید) کم بودن قدرت خرید تو ایران و شایدم یجورایی دلخوشی داشتن به سیستم و اینچیزا باشه که شما از من تجربتون خیلی بیشتره و مطلعید در اینباره.

Bookmarks