سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر مزاحم قطعات دیگه ای نمیشه، اگر روی اسلات اول نصب شه (که از پردازنده لین بگیره) که میشه پشت گرافیک و بهش اصلا برخورد نمیکنه، کولر اگه آبی باشه که هیچ چیزی نیست، اگر بادی باشه هم از ازتفاعی شروع میشن که بالاتر از ارتفاع این هیست سینکه هست (قبل از هر چیزی کولر های بادی بزرگ با اسلات های رم (تقریبا اولی رو اکثرشون اشغال میکنن و فقط اگر رم کوتاه خریده شده باشه امکان نصب داره مثل مدلهای بدون هیت سینک یا با هیت سینک کوتاه وگرنه اکثرا اسلات اول امکان نصب رم های دیگه از بین میره (رم های بلند مثل دومینیتور ها که تازه خیلی مشکل با کولر بادی های بزرگ ایجاد میکنن) وهمچنین با هیت سینک مادربرد، من خودم از دیپ کول اساسین 3 ، نوکتوا دی 15 که تقریبا بهترین کولر بادی دنیا هستن (البته الان اساسین 4 اومده با طراحی بسیار زیبا و قابلیت تغییر ارنفاعه همه فن ها که به هیت سینک برد و یا رم ها گیر نکنه، تا دیپ کول AK620 و Silverston Hydrogon 12 ARGB (که تو ایران بهترین کولر بادی نسبت به قیمتش هست، دوال تاور، دوال فن ARGB و 6 هیت پایپ 6 اینچ، امکان نصب فن سوم، قدرت خنک کنندگی زیاد با قیمت خیلی مناسب نسبت به بقیه، 2.5 میلیون درحالیکه کاراییش مثل مدل گرونتره DEEPCOOL AK620 هست که تازه ARGB هم نیست و یک میلیون و خورده ای گرون تر، فقط هم یکم از دی 15 ضعیف تره درحالیکه اون 6 میلیونه!)
خلاصه کولرهای بادی با رم و هیت سینک های بردهای میان رده به بالا (حتی تاف چه برسه به استریکس ها) مشکل ایجاد میکنن مدل های دوال تاورشون مخصوصا، بعضی مدل های خوابیده هم همینطور (اما کولر خوابیده ای داریم که بزرگ باشه و به هیت سینک بلند اس اس دی اسلات اول گیر کنه که خب قبلش میشه چک کرد جدا از اینکه تو ایران کولر خوابیده خیلی کم پیدا میشه و خود منم که برای سیستم های مینی زیاد نیاز دارم به مدل های قوی اما کوتاه که باید خوابیده باشن خودم میارم.
توی اسلات های 3 و 4 (بردی های 3 تا ام.2ی) مشکلی ایجاد نمیکنه از نظر ارتفاع اما باید خب هیت سینک اون یکی اس اس دی هم برداشته شه (چون تو خیلی بردا اس اس دی 2 و 3 هیت سینکشون به هم چسبیده هست که وقتی یک اس اس دی نصب شه براش مزیت به حساب میاد چون یک اس اس دی رو عملا هیت سینکی که امکان خنک کردن دو تا رو داره خنک میکنه! اما تو مدل های 4 ام.2یی (اسلات دوم (که تو بردای دیگه حذف شده برای همین عددش رو ننوشتم که قاطی نشه، مثلا بی 660 و 760 3 تایی هستن اما اچ 770 و زد 690 و 790 ها 4 تایی (مدل 5 تایی و 6 تایی هم دارن)
مشکل ایجاد میکنه ارتفاعش چون گرافیک میاد روش (جز گرافیک های کوچیک و کوتاه و طول کم و ضعیف بقیه همه بهش میرسن و امکان نصبش تو اون اسلات رو غیر ممکن میکنن که باز مشکل جدی نیست چون اسلات های دیگه ای هست دیگه و کی مگه 4 تا ام.2 میندازه و اد میاد شماره 2 رو با هیت سینک بلند بگیره که مزاحمش شه (حتی اگرم بشه خب قابل جداسازی هست هیت سینک)
پس خیالتون راحت باشه کورسیره که تازه خیلی هم بلند نیست مدل های بلند تر هم اوکی هستن

Bookmarks