برای اکسترنال من خودمم سراعش اس اس دی 2.5 اینچی رفتم (مسلما اگر قیمت باکس های ام.2 اونم با پشتیبانی از NVME مناسب بود از اون میخریدم که سایزش کوچیکتره اما تقریبا بین 3-4 برابر گرونتره (مدلی هم که تقریبا 2 برابر گرون تره ام.2 ساتا میخوره که از نظر سرعت هیچ فرقی نداره (اما ام.2 های ساتا هم از 2.5 اینچی های ساتا هم از ام.2 های NVME معمولی گرونترن جدا از قیمت دو برابری باکسشون)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتون MSI SPATIUM S270 رو پیشنهاد میکنم. تا الان خرابی نداشته با اینکه خیلی فروختم و استفاده کردم (برخلاف SU650 و SU630 های جدید همچنین WD GREEN، سن دیسک و کلی دیگه)
قیمتش هم خیلی خوبه، بهترین ساتا SAMSUNG 870 EVO هست که خیلی گرونه، نسخه ارزون ت و کند ترش که عمر نوشتاریش نصف هست چون QLC هست اما همچنان با کیفیت ساخت بالا میشه پسوندش QVO
بعدش Crucial MX500 که عالیه متاسفانه ولی به سختی پیدا میشه،
هر دو شون دی رم دارن
کروشیال مدل ارزون هم داره BX500 اما با توجه به سرعتش و قیمتش در حال حاضر (یه زمانی خیلی ارزون بود و میارزید) MSI بهترین گزینه ست (کینگستون هم تا دو سال پیش عالی بود که TLC بود A400ش اما بعدش بدون اینکه بگه کردش QLC جدا از اینکه تو بازار پر از تقلبیش هست)
گارانتی هم ام اس آی بیشترین رو داره
نسخه با دی رم داخلی اما ارزون تر ازسامسونگ اینا میشه وسترن بلو تری دی SA510
برای باکس هم اگر برند بخواید اوریکو چند مدل داره که تو سایت نماینده ش تو ایران برید همه رو داره با قیمت (هم نسخه شیشه ای داره که تو دیده میشه، هم مدل ضد ضربه، هم مدل بدنه فلزی برای دفع حرارت و ...، کیفیت ساخت عالی اما قیمت هم خب بالا
اما توی مدل های بدون برند تو بازار چندین نمونه هست، حتی مدل هایی توی بسته هایی که دقیقا مثل وسترن و سیگیت هستن
و به قدری خوب درست شدن که خیلیا متوجه فیک بودنشون نمیشن (مخصوصا که حتی اون 1 ترابایت هم مثل نسخه اصلی روشون درج شده و چه بسا دست فروش ها مثلا اینا رو به عنوان هارد اکسترنال 1 ترا به مردم بفروشن با قیمت فریبنده (چون کیفیت جعبه که مثل اصلیه، از روی وزن ماها میفهمیم سبکه و نمیتونه هارد توش باشه اما همه که دستشون نیست وزنش (مثل فلش ها که از12-13 سال پیش تقلیشون رو میفروختن هنوزم میفروشن (اون موقع 32 گیگ اینا رو (که خیلی بالا حساب میشد با قیمت های وسوسه انگیز میفروختن (سیستم 32 گیگ میشناخت اما با دستکاری فریم ویر این امکان هست، و کافیه یا با نرم افزاری تست اند وریفای کنید که حجم دقیق رو بده (اون موقع 32 گیگ ها معمولی فلش های 1 تا 2 گیگ بودن که به محض پر شدن این حجم تو مدل های بی کیفیت هنگ میکردن
تو مدل های با کیفیت بهتر (از نظر منفی یعنی توی گول زدن) همچنان به کپی کردن ادامه میداد اما چون مثلا 1 گیگ بود همین که پر میشد ادامه رو دوباره از اول روی سکتور ها مینوشت (اخرش که تموم میشد متوجه میشدید که فقط فایلای آخری اندازه 1 گیگ توش هستن چون قبلیا هی ری رایت شده روشون!!!)
الان هم فلش های تقلبی از هر ظرفیتی هستن اما 1 ترابایت و بالاتر ها رو با قیمت های وسوسه انگیر میدن (که معمولا 1 ترابایتیشون 16 گیگ هست) بسیار هم کند هستن
قضیه توی اس اس دی ها هم هست مخصوصا 980 و 990 پرو بیشترین تقلبی رو دارن، و 4 ترابایت تقلبیش هم قیمت 250 گیگ واقعیش هست اما وقتی بازش میکنید نوشته های روی کنترلر و نند ها پاک شده، اما ظرفیتشون معمولا 64 گیگ تا 128 گیگ از نوع بسیار کند هست
حتی هاردای اکسترنال مای پاسپورتی (مخصوصا با برند ای دیتا با ظاهری بسیار جذاب و کیفیت بدنه خیلی خوب) با ظرفیت های عجیب مثلا 10 ترابایت، 20 ترابایت، اما هم قیمت مای پاسپورت 1 ترابایتی (اما در اصل یک فلش مموری 64 گیگ (اونم از نوع بسیار کند مثلا کلاس 4 (که سرعتش 4مگ بر ثانیه هست) توی باکس هست (که حتی بدنه رو چسب محکم زدن که نشه بازش کرد هیچ جوره و توش رو دید و با بریدن باکس (از انتها که به برد آسیب نزنه) امکانش بود
متاسفانه بعضی سایتا از جمله دیجی کالا هم موجودشون کردن و میفروشنشون!
همشون هم به دلیل فریم ویر ساخنگی حجم ها مثل جعبه تو ویندوز اینا نشون میدن که باعث گمراهی اکثر کاربرها میشه و فک میکنن اصله و سود کردن با این خرید ارزونشون
برگردیم سر اصل قضیه، ولی بعضی از همین باکس ها کیفیت خوبی دارن (من خودم از همون باکس های وسترنی میخرم (البته من از جایی میخرم که مطمئنم ازش تازه نخواستم میتونم پس بدم) هم قیمتش خیلی مناسبه
هم کیفیت بدنه ش عین خود وسترن هست (البته نه مای پاسپورت نیو ها، بلکه مدل اولتراش) یو اس بی 3.0 هم هست (که برای اس اس دی ساتا کاملا کافیه چون تا 635 مگ میتونه بده درحالیکه سریعترین اس اس دی ساتا نهایت تا 550 مگ میده
و کابل تو جعبه ش هم بسیار با کیفیته (اصلا هیچ کسی حتی حرفه ای ترین ها هم این مدلی که من میگیرم رو نمیتونن تشخیص بدن حتی اگه دستشون بگیرن که وسترن نیست (اگر هارد توش بندازید که وزنش هم یکی بشه) و جتی جعبه ش همون کیفیت اصلی رو داره
کابلش هم همینطور
بگذریم من تا قبل این برای ویندوز 2 گو از فلش مموری های سرعت 170 مگ سن دیسک استفاده میکردم (که قیمتی هم تقریبا مثل اس اس دی ها هستن اما خب خیلی کوچیکترن دیگه)
میدونید ویندوز 2 گو خیلی کند میشه اگر روی فلش کند باشه یا روی هارد حتی، درسته فلش 170 مگی سرعت خوبیه برای فلش و مدل گرونترش که 200 و خورده ای مگ سرعت داره اکستریم خیلی گرونتر میشه و اکستریم پرو دیگه اونقد گرون میشه که نگو
اما الان که با اس اس دی (که برای اینکار من 250 گیگ عالیه برای ویندوز تو گو + نرم افزارهایی که روش نصب کردم) با این باکس رو هر سیستمی بوت میشم باهاش چه برای تست چه عیب یابی یا استفاده از نرم افزارم با سیستم دیگه ای (که پک درایور هم توش ریختم که همیشه آپدیت نگه میدارم)
عالی شده چون خیلی به کارم میاد،
و باقی فلش ها رو همون به هر کدوم کم ظرفیت ها ویندوز های بوتیبل 7 و 10 و 11 و یکی رو برای دیسک های نجات مختلف (با برنامه ونتوری میتونید رو یک فلش چندین سیستم عامل یا دیسک نجات یا هر ایمیج بوتیبلی که دارید رو بوتیبل کنید و اینجوری موقع بوت منویی میاد که میگه کدوم ایمیج رو بارگذاری کنه که خیلی قابلیت خوبیه چون همه زیاد فلش ندارن جدا از اینکه =همه چی یه جا باشه هم خب خیلی خوبه) و یکی برای آنتی ویروس های لایو، یکی برای درایورها و نرم افزارها
من خیلی فلش زیاد داشتم، اولین فلشم 128 مگ بود، خیلیاشون گم شدن یا امانت گرفتن ندادن، یا هدیه دادم، فلش هم جزو چیزاییه که زود گم میشه و خیلیا هم میپیچونن (میگن فندک هم اینجوری انگار) خودکار هم به نظرم اینجوریه (تو زمان مدرسه که خیلی شایع بود، تو دانشگاه هم کسی نداشت خیلی وقتا (الانا که دیگه هیشکی نداره تقریبا حتی دختر های خر خون صندلی جلویی ها، خیلیا تو گوشی های نوت مثلا یا تبلت حتی مینویسن)

Bookmarks