بی نهایت ممنون استاد گرامی. تابحال کسی اینطوری کامل راهنماییم نکرده بود...این رو هم اطلاع بدم که اون مورد CS3040 PNY رو که خریدم، امروز دستم رسیدم و وقتی آن باکسش کردم، دیدم نسخه هیت سینک دارش برام ارسال شده و خیلی از این بابت خوشحال شدم و خواستم دوباره ازتون تشکر کنم بابت معرفی اون محصول، وگرنه عمرا اون گزینه رو میدیدم...
دربارهSSD 2.5 اینچی، متاسفانه MSI S270 یک ترا و همینطور کروشیال MX500 یک ترابایت رو پیدا نکردم و هیچجا موجودشون نداره متاسفانه. نمیدونم از کجا میتونم تهیه کنم. تو شهر خودمون هم پرسیدم و جایی از این دو مدل نداشتن. نمیدونم به عنوان جایگزینشون چی تهیه کنم که تا حدی خوب باشه و DRAM هم داشته باشه. جسارتا شما اگر در زمینه فروش قطعات فعال هستید و از این موارد داشتید بینهایت خوشحال میشم که کمکم کنید و تهیشون کنم از خدمتتون. همینطور در زمینه باکس 2.5 اینچی.
متاسفانه جنس تقلبی مخصوصا تو حوزه حافظه زیاده و فقط باید از جاهای خیلی مطمئن و با گارانتی رسمی خرید کرد که سرمون کمتر کلاه بره.

بله از دو تا فلش مموری سن دیسک دارم که ازشون در مواقع نیاز حین نصب ویندوز و بوت و... استفاده میکنم که بینهایت کاربردیه. هفته پیش تونستم با فلش مموری و اتصالش به پورت USB3.1 ویندوز 11 رو در عرض چند دقیقه نصب و آمادش کنم که تجربه خیلی عالی بود و سعی دارم در زمینه ایرادیابی و استفاده از قابلیت بوت فلشها در این مورد بیشتر یاد بگیرم.
این باکس اکسترنال و ssd یک ترا رو بیشتر به خاطر جابجایی حجیم اطلاعات میخوام که در اکثر موارد بالای 500 گیگ هستن و به خاطر سرعت بالای ssd نیبت به hdd میتونه برام خیلی کارساز باشه البته اگه باکس هارد قابلیت USB3 یا 3.1 رو داشته باشه.
اگر برای اس اس دی ساتا هم میخواید دی رم داشته باشه انتخابتون محدود میشه.
ام اس آیه نداشت،
ام اکس 500 قیمتش بالاست
بهنرین گزینه ها یکی وسترن بلو 3d هست 2.300 با گارانتی شرکتی و 2.400 با گارانتی سازگار ارقام
مدل جدید ترش هم WD Blue SA510 هست که 1ترابایتش همون حدوده
حنما با گارانتی سازگار ارقامش رو تهیه کنید

گزینه بعدی SAMSUNG 870 QVO هست که حدود 2.5 هست البته بگم این اس اس دی با کیفیت و دی رم داخلی هست اما چون QLC هست قیمتش پایینه و عمر نوشتاریش پایین تر از وسترن و نسخه اوو همین مدل سامسونگ (که خب مشخصا اختلاف قیمت زیادی داره) هست.