دوست عزیز آخرین نسخه بایوس که براش اومده بایوس بتا هست.
همونو نصب کنم یا ورژن قبلیشو؟
دوست عزیز آخرین نسخه بایوس که براش اومده بایوس بتا هست.
همونو نصب کنم یا ورژن قبلیشو؟
آخرین رو نصب کنید مشکلی نیست . ولی در کل به دلیل ضعف چیپست برای پشتیبانی خیلی جای امیدواری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hoosha (15-02-20)
دوست عزیز من بایوس رو آپدیت کردم ولی هیچ تاثیری نداشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من یه مادربرد دیگه ddr2 دارم که اصلا گرافیک آنبورد نداره (945pl-s3)
بایوس اون رو هم آپدیت کردم ولی روی اون هم 3 گیگ دریافت میکنم.
این هم به همون مسئله چیپست مربوطه؟
پ.ن:از اینکه تاپیک قدیمی رو آوردم بالا عذر میخوام.
این چیپ ها یک مقدار رم را برای گرافیک آنبرد میزنند . چیپ 945 به شدت ضعیفه .خیلی نمیشه روی ماکس 4 گیگ روش حساب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز توی برد های ddr2 چه چیپی رو پیشنهاد میکنید تهیه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر براتون ممکنه یک قیمت تقریبا هم بگید.
تشکر.
چیپست 965 انتخاب بهتریه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز چیپ g41 مین ddr2 نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به غیر از مدل کومبو که دو تا ddr2 داشت دو تا ddr3
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks