دو نرم افزار فوق بسيار عالي هستند من با دو نرم افزار تا حدودي کار کردم در نرم افزار acronis disk direct suit 10 دو حالت وجود دارد حالت auto و حالت manual
شما اگر حالت manual رو انتخاب کنيد امکانات بيشتري داريد و توصيه مي کنم که اين حالت رو انتخاب کنيد
و اما مورد دوم که براي خودم پيش اومدد اينه که . در کار با اين نرم افزارها بايد دقت زيادي کرد
من خودم براي امتحان فلش مموري خودم رو با اين نرم افزار پارتيشن بندي کردم اما بعد از ان فلش فقط با اين نرم افزار شناخته ميشه . يعني نرم افزار رو پاک مي کنم ديگه فلشم شناخته نمي شه
گفتم که حواستون جمع باشه
اگه کرک هم خواستيد در همين انجمن در قسمت سريال و کرک وجود داره
موفق باشيد
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی الآن من هارد خامم رو بردارم با این پارتیشن کنم دیگه شناخته نمی شه؟؟؟؟یه هارد دارم با اطلاعات یه هارد بی اطلاعات و فول خام!!!!می خوام هارد خام رو پارتیشن بندی کنم و اطلاعات رو از هارد دیتاداره منتقل کنم به هارد خام...مشخصاً باید این نرم افزار ور هارد دیتا دارم اول نصب کنم بعدش از طریق اون و این نرم افزار پارتیشنش کنم آیا شدنیه با این نرم افزار؟؟؟این اطلاعاتم برام خیلی مهمه نترکم یه دفعه ای؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید