سلام
چطوری میشه یه هارد که پارتیشن شده رو دوباره پارتیشن بندی کرد؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
چطوری میشه یه هارد که پارتیشن شده رو دوباره پارتیشن بندی کرد؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اگر روی پارتیشن اطلاعات داری ، با نرم افزار پارتیشن مجیک براحتی می تونی بدون از بین رفتن اطلاعاتت
سایز پارتیشن هات رو تغییر بدی ...
اگر روی پارتیشن اطلاعات نداری ، بوسیله CD ویندوز می تونی همه پارتیشن ها رو Delete کنی و دوباره پارتیشن بندی کنی ...
Amin_0913 (25-10-09)
کاربر شهرسختافزار
چرا روش پارتیشن دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا در این زمینه سؤال من رو هم جواب بدن دوستان ممنون می شم..این نرم افزار پارتیشن مجیک بهتره یا یه نرم افزاری هست به اسم پاراگون!!!!
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
DiskDirectorSuite acronis
Rohham (26-10-09)
کاربر شهرسختافزار
این نرم افزار رو دیدم بچه های فروم ها زیاد ازش تعریف کردن...زدم دانلود شه اون پاراگون رو هم دانلود کردم ببینم کی بهتر جواب می ده...از لحاظ حجمی که دو برابر اکرونیس حجم داره قابلیت هاش رو دقیق نمی دونم اما می دونم سازگاری با ویندوز 7 و این ها داره تو توضیحاتش نوشته بود...تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دو نرم افزار فوق بسيار عالي هستند من با دو نرم افزار تا حدودي کار کردم در نرم افزار acronis disk direct suit 10 دو حالت وجود دارد حالت auto و حالت manualبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rohham برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر حالت manual رو انتخاب کنيد امکانات بيشتري داريد و توصيه مي کنم که اين حالت رو انتخاب کنيد
و اما مورد دوم که براي خودم پيش اومدد اينه که . در کار با اين نرم افزارها بايد دقت زيادي کرد
من خودم براي امتحان فلش مموري خودم رو با اين نرم افزار پارتيشن بندي کردم اما بعد از ان فلش فقط با اين نرم افزار شناخته ميشه . يعني نرم افزار رو پاک مي کنم ديگه فلشم شناخته نمي شه
گفتم که حواستون جمع باشه
اگه کرک هم خواستيد در همين انجمن در قسمت سريال و کرک وجود داره
موفق باشيد
Comodo Internet Security
Rohham (26-10-09)
کاربر شهرسختافزار
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی الآن من هارد خامم رو بردارم با این پارتیشن کنم دیگه شناخته نمی شه؟؟؟؟یه هارد دارم با اطلاعات یه هارد بی اطلاعات و فول خام!!!!می خوام هارد خام رو پارتیشن بندی کنم و اطلاعات رو از هارد دیتاداره منتقل کنم به هارد خام...مشخصاً باید این نرم افزار ور هارد دیتا دارم اول نصب کنم بعدش از طریق اون و این نرم افزار پارتیشنش کنم آیا شدنیه با این نرم افزار؟؟؟این اطلاعاتم برام خیلی مهمه نترکم یه دفعه ای؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
دیدم گفتنش بد نیست که پارتیشن مجیک 8 روی ویستا اجرا نمیشه ... تو ویستا روش حساب باز نکنید !
Partition Manager 8.0 Professional هم هست ولی این هم روی ویستا اجرا نمیشه !
فقط محض يادآوري بگم، اينطور كه من شنيدم پارتيشن مجيك هارد بالاي 250 گيگابايتو ساپورت نميكنه.(متاسفانه) از طرفي به شدت ذر استفاده از ACRONIS DISK DIRECTOR دقت كن. چون در پاك كردن پارتيشنها يد طولايي داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rohham برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم دارم فعلا فايل راهنماي Paragon Partition Manager 10.0 Server رو ميخونم. بنظرم چيز جالبي مياد. خصوصا اينكه تمام قابليتهاي پارتيشنمجيك و بوتمجيك رو يكجا داره و علاوه بر اين تونسته تائيديه مايكروسافت رو هم بگيره.
باز هم اگه شما به نكته جديدي در استفاده از اين نرمافزار رسيذي ممنون ميشم بگي تا همه استفاده كنيم.
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks