سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asadmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم یک رم 8 گیگ با باس 1600 کافی باشه که قیمتش 300 در میاد
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asadmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم یک رم 8 گیگ با باس 1600 کافی باشه که قیمتش 300 در میاد
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 18-08-13 انجام شده است
mahdi1995 (18-08-13)
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اگه میشه مدل رم بگید.
دوست عزیز شرمنده اون سری اطلاعاتم به دردت نخورد ولی رم دیگه تخصص خودمه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ مقدار حافظه می تونید 8 گیگ و یا بیشتر استفاده کنید فقط یادتون باشه که هر چی خواستین بگیرین جفت بگیرین! یعنی اگه می خواین رم سیستمتون 8 گیگ باشه به جای خرید یک رم 8 گیگ 2 تا 4 گیگ بگیرین که Dual Channel بشه.
از لحاظ نوع حافظه هم که مشخصه فعلا DDR 3 ها جدیدترین و بهترین ها هستن.
و اما موضوع چالش برانگیز باس!
هر چی باس بیشتر باشه بهتره ولی باید توجه کنین که پردازنده و مادربردتون حداکثر تا چه باسی رو ساپورت می کنه و شما هم از همون باس استفاده کنید.مثلا اگه پردازنده حداکثر 1600 رو ساپورت کنه و شما برین 2400 بخرین فقط پولتونو بیرون ریختین چون فقط همون 1600 شناخته خواهد شد (گاهی اوقات هم رم اصلا شناسایی نمیشه و با Blue Screen مواجه میشین)
نتیجه گیری کلی:
دو عدد رم DDR3 با حداکثر باسی که پردازنده تون پشتیبانی می کنه بخرین.(مقدار حافظه هم بستگی به خودتون داره می تونین دو تا 4 گیگ بردارین یا دو تا 8 گیگ)
در مورد برند هم Kingston و Corsair و Geil رو توصیه می کنم(هر جند برند رم زیاد مهم نیست!)
*MoJtAbA* (19-08-13)
کاربر شهرسختافزار
درووووودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیحاتت خیلی خوب بوددوست عزیز
فقط لطفا مدل رم پیشنهاد بده چی استفاده کنم؟
در مورد پردازنده تون یه تحقیق کوچولو کردم!
طبق گفته ی سایت اینتل حداکثر باسی که می تونید برای این پردازنده استفاده کنین همون 1600 هست و حداکثر مقدار حافظه هم 32 گیگ هست.پردازنده تون از Dual Channel هم پشتیبانی می کنه.
من خودم دو تا از این رم ها دارم و ازشون راضی هستم:
KHX1600C9D3B1/4G
هم کارایی خوبی دارن و هم قیمت مناسبی!
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 18-08-13 انجام شده است
*MoJtAbA* (19-08-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز جدی میگی حداکثر باسی که برای این پردازنده استفاده کنم همون 1600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعاا؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدنظر من این دو مدل زیر بود
Patriot Viper 3 Red Venom 2*4 2133
8gb kit 2666 ares apacer ram
ولی اینجور که شما میگی اگه اینارو بخرم پولمو ریختم دور
خود سایت اینتل نوشته 1600. چیز عجیبی هم نیست پردازنده ی منم که Core i7 3770 هست حداکثر 1600 ساپورت می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asadmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل این که شرکت های سازنده ی پردازنده زیاد روی افزایش باس ساپورت شده تمرکز نمی کنن اینه که رم هایی که باس بالا دارن گرونن ولی توی Performance تفاوت زیادی با رم ها باس پایین تر ندارند!
یعنی اگه شما پردازنده ای داشته باشین که 2133 رو پشتیبانی کنه و شما هم از رمی با باس 2133 استفاده کنین با فرض این که توانایی پردازنده تون با 4770k برابر باشه حداکثر 10% توی Performance نتایح بهتری می گیرین! به خاطر همین استفاده از باس بالا صرفه ی اقتصادی نداره و شرکت های تولید کننده ی رم هم فقط برای تبلیغات و خودنمایی چنین رم هایی رو تولید می کنن (البته این رم ها به درد اورکلاکر های حرفه ای هم می خورن!)
کلا خرید رم با باس بالا به صرفه نیست!(حتی اگه پردازنده تون هم بیشتر از 1600 ساپورت می کرد بازم توصیه نمی کردم بیشتر از 1600 بگیرین! چون همون طور که گفتم نهایتا 10% افزایش کارایی خواهید داشت)
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 18-08-13 انجام شده است
*MoJtAbA* (19-08-13)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اینو نمیدونستم ممنون که گفتی چیزه جالبی بود که کسی توجه نمیکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asadmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اطمینان از این که افزایش باس تاثیر زیادی روی Performance نداره می تونی این دو تا مقاله رو بخونی:
http://www.pcpro.co.uk/features/2304...ng-extra-speed
http://www.tomshardware.com/reviews/...s,1807-15.html
توی اولی گفته شده که یه رم 4GB DDR3 800 با یه 4GB DDR3 1600 نهایتا 5.5% تفاوت داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی دومی هم گفته شده که حداکثر 8% تفاوت هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks