این تبدیل ها خرابی زیاد دارند .
سلام.
من هارد ide رو میخوام به برد وصل کنم کابلشو ندارم ولی یه تبدیل گرفتم براش ولی تو بایئس نمیارتش کلا یعنی نمیشناسه
|
الان درست بستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
الان درست بستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبدیل رو وصل کنید به کانکتور IDE مادربرد ببینید درست میشه .هارد رو هم اینطوری بدون قطعات عایق روی کیس نگذارید .
keyone72 (24-12-15)
خب میگم هارد ide هست بعد هارد رو چطور وصل کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوکی اشتباه از من بود .اون کلید رو وضعیتش رو تغییر بدید . ببینید تغییری میکنه . اگر تغییری حاصل نشد ایراد از برد مبدل هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (24-12-15)
|
بهتر هست یک کابل بگیرم به جای این؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (24-12-15)
بعد اینو من تازه خریدم ولی الان که دقت میکنم قسمتای لحیم شدش یه حالت رسوب داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از اونه به نظرتون؟
این ها مشکل اساسی دارند خرابیشون خیلی زیاده . اگر زیاد هارد مختلف رو تست میکنید . یک تبدیل خوب USB تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (25-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks